Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto tu jest winny...

Czy wam też po koszu tak mówili? Spotkałyscie sie z tym?

Polecane posty

Jestem przeciętna, mam jakieś wady ale nie są rażące, będąc dzieckiem byłam sliczna, teraz troche zbrzydłam, no ale nie jestem chyba odrażająca, pytałam innych co szczerze sądza o moim wyglądzie, większość powiedziała że jestem bardzo ładna, nieliczni ze przeciętna.Zdaje sobie sprawe z tego ze nie jestem jakąś okładkową dziewczyna,ale tez nie jestem jak większość jakąś szarą myszką, tak mi się wydaje. I do sedna - w swoim życiu miałam juz chłopaków którym się podobałam, jednym mniej innym bardziej,jeszcze dla innych jestem obojetna. Dwóch z nich po otrzymaniu kosza powiedzialo mi, że jestem brzydka. Jeden wprost, drugi miedzy wierszami. Moje pytanie brzmi : dlaczego w ogole do mnie startowali, skoro im się nie podobałam? Pokazywali jednak że jest inaczej,mialam wrazenie ze sa w nich jakies uczucia, ciagnelo ich do mnie, ale nigdy nie byli jacys nachalni. Dobrze ze sie w nich nie zakochałam. Z jednym nie mam kontaktu, z drugim sporadyczny ze wzgledu na wspolnych znajomych.

up

a moze jakis mezczyzna mi powie??

Gość prawictwo pospolite181
mi sie wydaje ze jesli tylu facetów cie podrywa to na pewno nie jesteś brzydka .

Jesteś mezczyzna? Załozmy ze jestem brzydka - po co by zarywali i jeszcze po koszu to powiedzieli? pytanie czysto teoretyczne.:)

Jesteś mezczyzna? w tym linku znajdziesz odpowiedzna nurtujące cie pytanie ": metbabes.com

:o wiec prosze o odpowiedz na moje pytanie;)

Z brzydkimi kobietami to jest tak ze nie są ablo wcale podrywane , albo poderwie je ktoś raz w życiu ..

Zarywało do ciebie kilku facetów . Na pewnoi nie jestes zatem brzydka.

Gość zegda
startowali, bo uważali, że jak niezbyt ładna, to łatwiej wskoczyć na dupę jak dostali kosza, to pozwolili sobie na szczerość to normalne zachowanie mężczyzn oni potrzebują dupy do ru - ania a nie zawsze muszą mieć do tego miss wystarczy, aby małym kosztem i dostępna, kiedy im się zachce idą na łatwiznę, bo nie jest to dla nich najważniejsza sprawa na świecie, tylko zadośćuczynienie potrzebie fizjologicznej.... potem mają czas na inne rozrywki a nie ciągłe zabieganie o panienkę a o ładną trzeba (wg nich) więcej zabiegać, jest to często czasochłonne i niekiedy kosztowne

ok nie jestem brzydka :D ale jaki miał cel w tym ze mi tak powiedzial?!

moze byc tak jak mowisz...ale serio uwazam ze nie jestem brzydka

i inni którzy do mnie startowali, nie pozwolili sobie na takie teksty, jeden po odrzuceniu spogląda na mnie do dziś, czyli chyba ma w sobie jakies uczucia, niekoniecznie pozytywne

a o ładną trzeba (wg nich) więcej zabiegać, to nie do konca jest prawdą. Faceci czesto boją sie ładnych kobiet . Dlatego nawet nie próbuja takich podrywać. Ładne dziewczyny same wychodzą z inicjatywą .

boją ładnych? chyba jacys niedowartosciowani muszą byc.. bez obrazy

Gość fdsdfasfsf
nie moge wyjsc z podziwu po twoich wypowiedziach jak bardzo glupia jestes. nie wierzę ze takie są laski.

Gość zegda
" Faceci czesto boją sie ładnych kobiet . " x co za idiotyczny, przebrzmiały banał :)

dlaczego głupia?

Gość tfutfutfu
bo jak ktoś dostaje kosza to z reguły jest mu przykro i czuje złość więc chce się odegrać

jestem poza domem, czytam szybko i odpowiadam tez szybko, chyba juz wiem o co chodzilo, myslalam ze to podszyw-jesli sadzisz ze tylko dlatego jestem glupia to sama taka niestety musisz byc. akurat tamten 16latek mial w naszym otoczeniu mnostwo chetnych dziewczyn brzydszych ode mnie,a do mnie sie kleil non stop wiec czyms musialam przsykuc jego uwage

Gość valenciaga
mysle, ze takie teksty na odchodne mowia tylko ci co nie maja szacunku do wlasnego honoru i godnosci

Kobiety sa tak wychowywane, ze je sie uczy okreslac siebie poprzez wyglad. Uroda jest wartoscia, jest wazna. Po prostu wiedzieli, ze Cie to zaboli, bo zabolaloby wiekszosc kobiet, poczuli sie odrzuceni i chcieli Ci dopiec. To wszystko.

Prawdopodobnie powiedzieli to, ponieważ wiedzieli, że jesteś próżna. I takie stwierdzenie Cię zaboli. A może chcieli Ci dać do zrozumienia, że masz brzydki charakter?