Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzastanawiam sięęę

jak często 1 test u was nie wykrył ciąży

Polecane posty

Gość zzzastanawiam sięęę

jak w temacie...w środę miałam dostać miesiączkę dziś zrobiłam test strumieniowy pink express i wyszedł negatywny koleżanka która ma 2 dzieci mówi że przy pierwszym dopiero po tyg spóźniającej się miesiączki wyszedł jej pozytywny i to słaba kreska. jak myślicie jakie jest prawdopodobieństwo że się mylił?kiedy test powtórzyć? dopowiem jedno.mam potworniaka na jajniku-moim już jedynym. lekarz mówił że jeszcze teraz się starać a później j.ęsli się nie uda to operacja i walczenie choć o kawałeczek zdrowego jajnika. staramy się jakieś 5 miesięcy i pojawiają mi się torbiele z niepękniętych pęcherzyków zazwyczaj mnie bolą ale schodzą samoistnie z miesiączką może mi tym razem sam nie chce zejść i trzeba jakieś wspomaganie tabl?

Witam! U mnie w obydwu ciążach pierwszy test był negatywny ale ja wiedziałam,że coś jest nie na rzeczy. Po kolejnych kilku dniach była bledziutka kreska...ale polecam płytkowe testy....Zawsze możesz zrobić badanie na beta HCG z krwi- koszt ok 30 zł a pewność 100%

Gość zzzastanawiam sięęę
uprzedzam nie jestem jedną z tych nawiedzonych gdzie już im niedobrze na drugi dzień od stosunku w prawdopodobne płodne zgagi czy może już otoczka wokół sutków. chciałabym tylko wiedzieć jak często test na 2 dni po spodziewanej kmiesiączce się może się pomylić że ciąża była a jej nie wykazał

Gość zzzastanawiam sięęę
up

Gość U mnie w 29dniu
cyklu test był negatywny, w 32 dniu blada kreska.

Gość Myszusiaaa
Mi dopiero 7 dni po spodziewanej miesiączce test pokazał drugą bledziutką kreseczkę, przedtem testy były negatywne

Gość zzzastanawiam sięęę
kurczę czyli jednak potrafią się mylić? bardzo bym się cieszyła gdyby się mylił...najdziwniejsze jest to że brak jakikolwiek oznak tego żeby ta miesiączka miała się pojawić

Gość mi w 30 dniu cyklu
Wyszedł negatywny, 3 dni później blada kreseczka

Gość u mnie
już pierwszy pokazał ciążę