Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatalnie się z tym czuję

On z nią zerwał..... Co teraz?

Polecane posty

Proszę o pomoc. Problem troche skomplikowany, dotyczy mnie i pewnego związku. Chłopak, załózmy Adam był z Karoliną pół roku. Ona zakochana bardzo, jej pierwsza miłość, dziewczyna 16lat. On i ja 19.Kojarzę go, kilka razy przylapalam na spojrzeniach. Później zdarzyło sie tak ze pojechalismy ze szkoly na jakis kurs i siedzial obok mnie, ale nie gadalismy ze soba. 2 tyg po kursie moja znajoma podeszła do mnie proszac o dyskrecje. Jest nasza jedyna wspolna znajoma. Okazało sie, ze wypytywał ją o mnie. Później ze soba pisali, ona mu powiedziala ze ja nikogo nie szukam, za to dowiedziała sie ze on jest w zwiazku. Powiedzial ze nie chce byc z ta dziewczyna,pomyslalysmy sobie ze jakis frajer szuka innej za jej plecami, udawalam ze nic nie wiem,on od tamtego momentu zaczal bardziej otwarcie na mnie spogladac,krecic sie w poblizu, do jakiegos kolegi powiedzial ze sliczna dupeczka ze mnie(stał niedaleko).Trwało to do ostatniego dnia przed feriami. Na fb ma wszystko ukryte, po wielogodzinnych poszukiwaniach dowiedziałam sie która to dziewczyna, z ciekawości sobie weszlam wczoraj. Z nim sie nie widuje z racji ferii do poniedziałku, ciekawa jestem co bedzie po. W kazdym razie ona jest załamana, to on z nia zerwał.Czuje sie troche winna tej sytuacji,bo pewnie dalej by z nia byl.Pytanie co teraz? Jest przystojny, nie powiem ze nie, nawet mi sie podoba, ale gdyby to sie potoczylo innym torem a nie takim...

Gość erwetrwrw
a dlaczego przypisujesz to sobie? nie jestes pępkiem swiata.

On jej pisał,ze ja mu się podobam, ze chce z nia zerwać. Chyba bym tego nie napisała z próżności, jak sądzisz?

up

Gość sfewfeferf
po pierwsze czemu przejmujesz się że z nią zerwał? tylko dobrze dla niej skoro z niego taki łach, ona popłacze i zapomni, znajdzie nowego a on będzie walił w rogi kolejną naiwną. myslisz że gdyby nie ty to on by z nią był, wzięliby ślub i załozyli rodzinę, doczekawszy siez zdrowiu i szczęściu gromadki wnuków? może fakt że sie toba zainteresował tylko przyśpieszył to co nieuchronne i szczęście dla tej dziewczyny że stało się to tak szybko i bez konsekwencji typu ciąża. po drugie już sam fakt, że nazwał cię dupeczką przekreśla go ale rób co chcesz, chcesz być kolejną jego dupeczką, to proszę