Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swieżżżynka

87% normalnych Polaków jest przeciwko zwiazkom partnerkim!

Polecane posty

Gość Swieżżżynka

Badania homo-homini ze stycznia 2013 roku. Dlaczego ma nami rzadzic to 13%?

Gość nieistotnekto....
Droga autorko, manipulujesz danymi. 23% popiera 17% nie ma zdania 🖐️ Z tego najwieksze poparcie wyrażają osoby z wyksztalceniem wyzszym.

Gość sffghhfdddfffg
"poparcie wyrażają osoby z wyksztalceniem wyzszym." chyba debile bez własnego zdania... nie bo TVN, GW i znajomy będzie krzywo patrzył

Gość nieistotnekto....
Debile bez wlasnego zdania sa przeicwko, bo co ludzie powiedza, bo jak tak mozna, ojejku toz to skandal :O XXI wiek a w Polsce wciaż XIX

Gość sffghhfdddfffg
"Debile bez wlasnego zdania sa przeicwko" chyba jednak nie dziewczynko, łatwiej płynać z nurtem rzeki medialnej niż mu sie przeciwtsawić i zachować własne poglądy... "toz to skandal XXI wiek a w Polsce wciąż XIX" Jak na zachodzie zalegalizują pedofilię, to też przyleziesz się poskarżyć, że zachód to taki postępowy a my to ciemnogród OJOJ BO TAK MÓWIŁ PAN LIS I PANI ŚRODA I PAN KRZEMIŃSKI A JA MUSZĘ ICH POPIERAĆ< BO CO JA TAM WIEM...

Moim zdaniem legalizacja związków partnerskich jest niepotrzebna, a Premier niepotrzebnie naciska w tej sprawie, ryzykując rozpad PO i upadek Rządu.

Nawiasem mówiąc, napisałem w tej sprawie do Premiera za pośrednictwem Twitter'a ale... właśnie. Czy on zwróci na to uwagę ?

Gość kafeMoniiiii
"poparcie wyrażają osoby z wyksztalceniem wyzszym." x a kto teraz nie ma wyższego wykształcenia :P mam znajomego z niepełnosprawnością umysłową (problemy ze skupieniem itd) i ma tytuł magistra :D, jak dla Ciebie ludzie z wyższym wykształceniem to Ci mądrzejsi, to gratuluję :D... znam też chłopaka, który jest programistą-samoukiem, nie skończył studiów, wszystkiego sam się nauczył i ma pracę przy programowaniu gier.

14:59 [zgłoś do usunięcia] code25-77 Nawiasem mówiąc, napisałem w tej sprawie do Premiera za pośrednictwem Twitter'a ale... właśnie. Czy on zwróci na to uwagę ? I Już to pisałem , jesteś modelowym przykładem naiwniaka. :D Ty naprawdę myślisz że premier ma czas na czytanie twittera? :D Jakiś lub jacyś ludzie siedzą tam i czytają to i udzielają odpowiedzi pod publiczkę.

Gość agatanogazamiata
Kurczę, jednego nie rozumiem. Wielka wojna o legalizację związków partnerskich. Ale jeśli para jest hetero to do jasnej anielki jaki problem jest pójśc do Urzędu Stanu Cywilnego i sformalizować zwiazek. Koszt 80 zł. Można iśc z marszu w normalnych strojach bez gości, tylko ze świadkami. po co robić raban z tą formalizacją????Zaczynam mysleć że formalizacji chcą te osoby które nie są w stanie przekonać partnera do ślubu....a boją się o własne dupska

Gość wsrod moich licznych znajomych
i rodziny - wyzsze wyksztalcenie- nie przypominam sobe ani jednej osoby ktora ma cos przeciw zwiazkom partnerskim dla homo. Owszem,czesc uwaza,ze bez sensu sa te zwiąki dla hetero, skoro sa sluby cywilne. Homo takiego wyboru nie mają. I nie rozsmieszajcie mnie wplywami TVN czy GW - nie umiecie wymienic innych mediów? Ja akurat czytam gazety z calego swiata i widze, jak zasciankowa jest Polska

Gość wueska
ja rzyczę wszystki tym skurwysynom,którzy sa za pedalstwem,zeby musieli tłumaczyć swoim bachorom czemu kolega z klasy ma dwóch tatusiów i żeby bachor przyprowadził do domu swojego kochasiazeby tatuś z mamusią pobłogosławili zwiazek i całą rodzinka poznała wybranka przyjebanych homofilów

Gość agatanogazamiata
Popieram przedmówcę, związki partnertkie dla hetero to głupota. Dla homo jedyne wyjście.

Gość wueska
a pózniej tauś i mamusia zostaną dziadkami przybranej wnusi lub wnusia i będa patrzeć jak ich synowa potrafi pieknie karmić piersią:-D

Gość yukki
związki dla nie-homo też mają sens. zawiera się je i rozwiązuje właściwie jak umowę cywilno-prawną tj bez zbędnych ceregieli i sądów.

Gość wueska
juz to widzę jak w zacofanej polsce wszyscy akceptują wybory swoich bachorów,które okażą się być pedałami lub lesbami

Gość dscfgtrd
mnie to wali, grunt by takie nie mieli dzieci

Gość rewrewerwerew
ja popieram zwiążki partnerskie, ale Polska to kraj zacofany cyzilizacyjnie, dorosnie do tego za 50 lat. Przykre to, to samo uwazali o murzynach 5o lat temu- niech sobie zyją, ale muszą jechac w specjalnym przedziale na końcu tramwaju, załatwiac sie w osobnych toaletach, bo chorują na inne choroby niz biały człowiek, i tym podobne bzdury. Szok jacy ludzie sa tępi i nietolerancyjni

Gość derytyewww
strasznie tępi a wydaje im się że bronią konserwatywnych wartości. Ten kraj to normalnie patologia, katolicka ciemnota , zabobony.

Gość jedno jest pewne
Polska to kraj katolicki - nie dla homo

Gość wueska-a ja Ci życzę
żebyś wreszcie rozgryzł zawiłości ojczystego języka:O Polska język trudna bardzo? A o mnie i moje dziecko się nie martw, bo moja 9-latka doskonale wie, że istnieją homoseksualiści i traktuje to naturalnie, bo nikt jej homofobia nie zaraził:O

Gość agatanogazamiata
A co do tego ma tępota bo nie rozumiem??? Jak się facet nie chce żenić to nie. Proste. Albo chce się mieć normalną pod względem formalnym rodzine albo nie.A związki partnerskie tylko skłaniają ku szybszym rozstaniom..a przed rozwodem zawsze jeszcze się można zastanowić, przemysleć.

Popieram związki partnerskie, bo uważam, że państwo nie powinno decydować o tym kto z kim sypia, żyje, dorabia się czy rozlicza PIT. Dla mnie problematyczna jest jedynie kwestia adopcji dzieci- może nawet nie do końca dlatego, że ta dwójka facetów czy kobiet nie potrafiłaby stworzyć dziecku fajnego domu, ale dlatego- jak widać z poniektórych wypowiedzi- troskliwe otoczenie stworzyłoby im piekło na ziemi..

Gość miasteczko ciasteczko
A gdzie te ankiety były mnie nikt nie pytał o zdanie.

Gość Columbia
poly nie chrzań i tak każdy sypia z kim chce.

Gość wueska
a ty uważj żeby twoją córeczka skoro tak dużo wie nie przprowadziła synowej do domu bo sie zesrasz,ze szczęścia

Gość miasteczko ciasteczko
wueska - a ja "rzycze" Twoim dzieciom ( obyś ich nie miał , nie miała) żeby nie byli takimi tępymi łbami jak Ty

Gość wueska
ciemne polaczki chca za wszelka cene pokazac że są tacy trendy,tacy tolerancyjni,nic im nie przeszkadza itp,byle tylko mnie to nie dotkneło,bo wtedy tolerancja zero:-D

Gość wueska
ciemna polska masa nigdy nie zdawała sobie sprawy ze swoich nieprzemyślanych wyborów,a pózniej było przebudzenie z reka w nocniku,tak będzie i tym razem jezeli taka ustawa przejdzie