Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patkaa55

ZAPALENIE KALETKI STAWU BIODROWEGO- kto chorował ? pomocy!

Polecane posty

Gość patkaa55

Witam! Półtora roku temu zaczęły mnie boleć biodra gdy leżałam na boku. Po jakimś czasie dolegliwości zaczęły narastać,gdy długo chodziłam, siedziałam w jednym miejscu itd. Zrobiłam zdjęcie RTG i poszłam do ortopedy, stwierdził, że to zapalenie kaletki. Brałam leki przeciwzapalne i miałam zabiegi fizjoterapełtyczne, które w ogóle nie pomogły. Po trzech wizytach zapisał mi sterydy w zastrzykach. Nie zgodziłam się na nie, bo jestem młoda i nie chciałam sobie psuć organizmu. Poszłam do innego lekarza, który w 10min mnie spławił stwierdzając, że to jest uciążliwe, ale tego się nie leczy. Zapisał tylko jedne tabletki- Rantudil, które również nie dawały żadnej ulgi ;( Poszłam dziś do mojego rodzinnego lekarza i przepisał mi Trosicam- od wieczora będę testować. Ból bioder urudnia mi życie, już mam tego dość! Nie mogę spać, dłużej siedzieć, chodzić na dalsze dystanse, o uprawianiu sportu nie wspominając. Boli mnie praktycznie cały czas- raz mniej, raz więcej. Czasem cierpną mi ałe nogi i bolą stawy kolanowe. Nie wiem jak sobie z tym porazić... Pomóżcie! Czy ktoś na to chorwał/ choruje? Jak sobie radzicie? Jakie leki przyjmowalisie? Może jakieś badania warto zrobić ?

Gość lesia254
Jeżeli jesteś z okolic Wrocławia zapraszam na badanie całego organizmu na tle komórkowym.P.dr.będzie miała obraz wszystkich twoich narządów oraz komórek i zapisze kurację naturalnych produktów .Ja stosuję je już 4-y rok ale miałam różne schorzenia łącznie z rakiem krwi- białaczka szpikowa.miesiąc temu okazało się ,że mam osteoporozę a wcześnie od pół roku bolało mnie biodro nieraz noga robiła mi się bezwładna a o leżeniu na boku nie było mowy.więc stosuję teraz 2-a preparaty 1-en na odbudowę i regenerację chrząstki i płynu stawowego 2-i na osteoporozę . że względu na moje choroby jakie posiadam nie zażywam tabletek chemicznych. Na pewno lekarz będzie chciał zapisać ci sterydy nie zgadzaj branie leków przeciwzapalnych daje to, że uśmierzają ból a nie likwidują przyczyny. Produkty te , naturalne działają na przyczynę choroby, tylko to trwa trochę dłużej. zapisy na badania jeżeli byłby ktoś chętny 694-954-933