Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

merkaba

Niemiecki rzad zakaz współżycia ze zwierzętami.

Polecane posty

W Berlinie miał miejsce protest... zoofilów, którym nie podoba się wprowadzony niedawno w tym kraju zakaz seksu ze zwierzętami. Niemieccy zoofile, którzy przyszli na manifestację ze swoimi zwierzęcymi "partnerami", twierdzą, że rząd wprowadzając zakaz zoofilii odbiera im prawo do kochania tego kogo (lub co) chcą. - Czujemy się jak przestępcy. Wszystko przez fanatycznych obrońców praw zwierząt, którzy twierdzą, że krzywdzimy zwierzęta - powiedział jeden z dewiantów. - Będziemy apelować w Sądzie Najwyższym - dodał właściciel psa o imieniu Cissy.No i się zaczyna.. Teraz jeszcze pedofile, nekrofile, dendrofile, insektofile i co tam jeszcze wyjdą na ulicę! Brawo lewaki! Brawo UE!

Gość ghhhjjfkfkf
u nas trzeba to powstrzymać na obecnym etapie, zanim pójdzie za daleko jak za granicą...

Rozumiem że Niemki najładniejsze nie są, ale żeby uprawiać seks ze zwierzętami

Gość ewferdf2r34rd
i macie swoją tolerancje!!!!!! w polsce niedlugo tez sie zacznie!!! francuzi już załują swojej "tolerancji" :D:D:D:D:D:D Muslimy nimi rzadza :D

Gość ewferdf2r34rd
Rozumiem że Niemki najładniejsze nie są xxxx Te starsze może i nie są, ale nieraz widzę ładne młode niemki ^^

Gość bodek26L
Powiedz to, prosze, indywiduum, ktore sie wabi pravik91, aka facet23lata, vel marek lukasz fabjan tomek.

dendrofile? to nie można współżyć z drzewami?

Gość inżynier serwisowy bann
Prawda czy ci to odpowiada czy nie jest taka że ok 30% ludzi ma przeżycia z zwierzętami. Takie są anonimowe badania. Ale w niemczech to ogólnie patologia była. Pamiętam że facet chciał wziąść ślub ze swoją suczką.

Gość bodek26L
raz kiedyś zdarzyło mi się wejść na krowe,ale byłem pijany i nie liczę tego,ogólnie brzydze się zwierząt

Gość inżynier serwisowy bann
Tak swoją drogą to chyba też stąd tyle chorób psychicznych wśród polskich kobiet. Chce się takiej babie ale nie nie dam. Będe trzymać cnotkę. Bo wyjdę na dziwkę. Chcę ale się boję itd. I potem się rodzi rozdwojenie jaźni, bulimia, anoreksja, psychozy itd. Naprawdę jak popatrzycie na statystyki w krajach dziwkarskich w stylu cholandia, anglia, tam nie ma patologii. Chyba że patologią nazwiemy ruchanie się z każdym no ale ..

Gość co za zaścianek!!
ojej :O no jak tak można być tak nietolerancyjnym zaglądać im pod koldrę to pewne katole w tyhch niemczech wredne mohery ciemnogrodzkie zaścianek katolicki w tych niemczech co za zacofanie i zoofilofobia no naprawdę niech sie odwalą od zoofili durne katole nietolerancyjne!!!!

Gość co za zaścianek!!
inżynier serwisowy bann Prawda czy ci to odpowiada czy nie jest taka że ok 30% ludzi ma przeżycia z zwierzętami. Takie są anonimowe badania. Ale w niemczech to ogólnie patologia była. Pamiętam że facet chciał wziąść ślub ze swoją suczką. Ależ oczywiście!!!!To nie jest żadne zaburzenie, to jest normalne, to tak samo normalne jak że jeden lubi blondynki drugi brunetki,ja np lubię swoją kozę.Odpierdolcie się od mnie!!Pilnujcie swoich kołder ciemne katole z katolandu!Jaka patologia?A jakby tobie ktoś powiedział że to patologia że posuwasz swoją dziewczynę albo chłopaka?To co tez patologia?!!!Zero tolerancji,w ogole nie rozumiecie wolności jednostki

Gość co za zaścianek!!
inżynier serwisowy bann Tak swoją drogą to chyba też stąd tyle chorób psychicznych wśród polskich kobiet. Chce się takiej babie ale nie nie dam. Będe trzymać cnotkę. Bo wyjdę na dziwkę. Chcę ale się boję itd. I potem się rodzi rozdwojenie jaźni, bulimia, anoreksja, psychozy itd. Naprawdę jak popatrzycie na statystyki w krajach dzi**arskich w stylu cholandia, anglia, tam nie ma patologii. Chyba że patologią nazwiemy ruchanie się z każdym no ale .. Masz kurwa rację!!!!!Te wszystkie popierdolone baby dlatego są chore bo się nie ruchaly z pieskiem, nie wiedzą jak to faaajnie.I potem są te wszystkie schizy i inne.Tak, tak. Ja z moją kozą robimy takie figle że tylko pozazdrościć!!I jesteśmy oboje zdrowi i szczęśliwi! Koza nie choruje na głowę ani ja.Ruchajcie się ze zwierzątkami będziecie zdrowsze durne baby i zaznacie nirvany i wielkiego szczęścia :D

Gość Niemcy
rząd niemiecki abdykuje.ten zakaz to porażka zachodaniej cywilizacji.wolności i praw obywatelskich.starszne jedym słowem.

Gość bodek26L
21:38 - o tej godzinie znany wszystkim degenerat pravik91 vel facet23lata podszyl sie pode mnie. Poniewaz znany jest ze swojego prostactwa i tepoty nie zauwazyl, ze ja nie mam polskich czcionek i ten podszyw mu nie wyszedl.