Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorciaaa84

Fajny komplet erotyczny

Polecane posty

Gość Wiekowy
Bardzo ładny i podniecający komplecik.Na pewno duża część facetów lubi oglądać kobietę w takim czymś.Wydaje mi się że nie masz bzika tylko lubisz być atrakcyjna.

Gość tarantullla
Mysle, ze smierdzisz klockiem

Gość darwin
Super, napewno twoj facet dostnie szału...

Gość taki sobie ten komplet
trochę tandetą wieje, ale ujdzie. Co do tego typu ubranek, to preferuję bodystocking ;) Poza tym korzystając z okazji, czy ktoś widział taki kostium, tylko nie z lycry ale normalnie z bawełny, żeby były geterki do kostek z wycięciem w kroku, albo całe takie wdzianko jak bodystocking, tylko nie siateczka, a lita tkanina, najlepiej bawełna, np. w białym kolorze, z długimi rękawami, nogawkami do kostek i wycięciem w kroku, tak żeby i klasykę i anala można było uprawiać?

Gość tak sobie napisze a co
ta "zwykła koszulka" jest moim zdaniem bardziej sexy niż ten komplet który wkleilaś Dorciaaa :P

Gość szczerze to
wolalbym żeby te piersi były zakryte przez ten kostium

Gość szczerze to
a jak długo byś mogła chodzić w tych szpilkach ?, fajne ale jak w nich się poruszać ?

Gość taki sobie ten komplet
Szpilki raz że niewygodne, dwa że tandetne :O Btw. możecie się śmiać, ale jesli chodzi o damskie obuwie, to mam małą obsesję na punkcie trep. Kiedyś w lato posuwałem od tyłu koleżankę w trepkach i takiej zwykłej prostej spódniczce. Była mojego wzrostu, więc wystarczyło że jej majtki ściągnąłem, podwinąłem spódnicę i polecieliśmy :)

Gość ładne to
bravo

Gość szczerze to
chyba ,że te szpilki mają być tylko do łóżka to spoko ,fajnie by się trzymalo za cienki obcas jakbyś leżała na plecach ;)