Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CerwonaPlyta111

DLACZEGO LEWICOWI BRZYDCY LUDZIE SA TAK BARDZO NIETOLERANCYJNI?

Polecane posty

Gość CerwonaPlyta111

Mam na mysli brzydali/brzydule o lewackich pogladach. W zyciu nie spotkalam sie z takim chamstwem i egocentryzmem jak u pasztetow z formacji zydo-komuszych. Np. ci ktorzy zrobili ta wyszydzajaca strone JP2. Ktos na youtubie umiescil ich zdjecia i dane osobowe- dwie totalne paskudy plci zenskiej(chodz jedna nie wygladala nawet jak kobieta a "cos") i gruby brzydal o twarzy frankensteina. Zagladam czasami na profil na yt lub fb takiej niepelnosprawnej aczkolwiek przemilej i sympatycznej dziewczyny ktora nakreca filmiki i co widze? Czasem pszenno-buraczany komentarz dotyczacy jej wygladu i niepelnosprawnosci wystawiony przez...totalny pasztet(tak sie sklada ze niektorzy mieli wlasne profile z wlasnymi filmikami na yt lub zdjecia na fb). A skad wiem ze o pogladach lewackich? Sami sie tym szczycili na wlasnych profilach. Zatem zastanawiam sie czemu brzydale lewicowi sa tak strasznie chamscy i nie maja oporow nawet aby zwyzywac/zwyszydzac osobe chora czy niepelnosprawna?

Gość morgarrdo dryff
Pomimo, że bardzo mi się podoba takie postawienie sprawy, bo sam mam poglądy mniej więcej konserwatywne, patriotyczne, to nie sądzę, aby ten mechanizm psychologiczny (po prostu zazdrość) dotyczył tylko lewactwa. Inna rzecz, że oni są programowo agresywni (ich ukochana rewolucja, działanie bezpośrednie, nienawiść do tzw: reakcji) i przemoc psychiczna i fizyczna jest wpisana w ich sposób myślenia. Nie należy się dawać zwodzić, hasłom pacyfistycznym, które chętnie lewacy stosują. Pacyfizm z lubością lansowali sowieci, tylko, że nie u siebie :D

Gość pepwdszax
wszyscy jesteście pojebani, i lewicowe komuchy i nawiedzone konserwy , jak będzie taki rozdział, i żadnych normalnych to z tego kraju nic nie zostanie. Rzekomi patrioci to też zakłamańce wypierające się swoich zbrodni np. względem Żydów czy litwinów, sram na was wszystkich, komusze ściery i krzyżowcy

Gość CerwonaPlyta111
ja nie jestem ani moherem, ani konserwa ani lewakiem. ale zastanawia mnie to czemu brzydale z pogladami lewicowymi sa tak bardzo agresywni i dumni? mowie o autentycznie brzydkich ludziach ktorzy pod haslami lewicowymi strugaja debili ale to i tak jest maly pikus... naszydzanie sie z niepelnosprawnej dziewczyny to dla mnie dno. a kiedy ja im napisalam co o nich mysle to zaczeli mnie wyzywac od nietolerancyjnej w stosunku do pasztetow. w sumie to juz wole neonazistow- oni przynajmniej maja jakis szacunek do wartosci i drugiego czlowieka(no poza pedalami i lewakami) i nie szydza z kalek czy cudzego nieszczescia. a lewacy ze wszystkich i potem sie dziwia ze sa tyrani. tylko jak mozna ublizac chorej osobie samemu majac pysk jak krowi kał?