Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdjgjlskjld

Oglądaliście Gołota vs. Saleta? Ten Gołota zero klasy w dodatku tępy

Polecane posty

Gość kdjgjlskjld

Chłop przemawia jak opóźniony w rozwoju chyba mu białko mózg wyżarło

Gość 77uyyyyy
nie moze byc taki glupi, skoro ma inteligentną zonę. w ze się zacina, ja tez sie zacinam, nic sie na to nie poradzi. poza tym on tyle razy dostal po glowie, ze niedziwne

Gość kdjgjlskjld
Ja odniosłam wrażenie że on w ogóle nie rozumie pytań, a ja z kolei nie wiedziałam jak się do tych pytań mają jego odpowiedzi. Tak jakby był jakiś nie wiem, no głupi i już.

Gość 77uyyyyy
nie moze byc taki glupi, skoro ma inteligentną zonę. a* że się zacina, ja tez sie zacinam, nic sie na to nie poradzi. poza tym on tyle razy dostal po glowie, ze niedziwne

Gość 77uyyyyy
on rozumie pytania bardzo dobrze tylko ma problemy, zeby sie wyslowic, bo się zacina i nie wie jak dobrac slowa, kto się jaka ten wie o co chodzi, i czasem moze sie wydawac, ze gada bez sensu. ale on jest mądry facet na pewno.

Gość adg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GOŁOTA MISZCZ

Gość dzieciporodzonewypadzdomu
Ma mądra żone bo ma kase, a co do niego to zawsze był przygłupi

Gość Jest dobrze!
Gołota się wypalił i dziwne nie jest.Tyle razy co facet dostał po głowie to Wy też nie byli byście mądrzejsi.To że ma mądrą żonę, wcale nie znaczy że Gołota musi być również mądry.Wcześniej tez żona miała go dość bo przecież byli po rozwodzie.Wiedziałam ze nic z tego boksu nie wyjdzie, nie te lata i nie ta forma. Osobiście wolę Pana Saletę.

Gość jeden-cztery
Gołota wbrew pozorom jest inteligentny, choć żona inteligentniejsza jest heh jestem załamany tą walką, Andrzej już powinien dać sobie spokój

Gość mistycznypierdolnik
Autorko chciała byś być takim głupkiem z kilkoma milionami dolarów na kącie, ale Ty jesteś inteligentna i gówno z tego masz:classic_cool: