Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liol

Traktuje mnie jak kolezanke czy kogos wiecej? Jak sprawdzic?

Polecane posty

Gość liol

On traktuje mnie jak kolezanke czy cos wiecej? Na poczatku wakacji mojej kolezance spodobal sie pewien chlopak, nie chciala go zaprosic na fejsa to postanowilysmy razem. Mnie przyjal i napisal a ją dopiero po kilku tygodniach. Pisalismy kilka razy jednego dnia i potem nic. Kilka dni potem widzialam go na miescie i spytalam potem czy to byl on, napisal ze juz myslal ze nie napisze i ze trzeba bylo do niego podejsc i sie przywitac. Pisalismy rzadko po jakichs 2 mies dal gg i swoj nr. Pisalismy na gg ale rzadko, przez kilka dni a potem 2,3 tyg ciszy i znowu. Na poczatku pisal ze moze pojdziemy gdzies tam razem i po ch9wili: zartuje :D. Nie zalezalo mi na nim bo traktowalam go jak kolege. Po pol roku znajomosci spotkalismy sie i piszemy prawie codziennie. Spotykalismy sie juz kilka razy, on zawsze jak mowi to patrzy sie na mnie takim fajnym wzrokiem, wymysla jakies zdrobnienia od mojego imienia, przezywa(oczywiscie w zartach). Od pewnego czasu pisze tez smielej, na poczatku jako kolega ateraz juz sama nie wiem czy jak kolezanke czy cos wiecej. Pisze ze go nie kocham, albo jak sie na niego wkurzam pisze tez cie kocham :). Wyczuwa jak piszemy, ze jestem smutna, nigdy nikomu nie okazuje tego, nie wiem skad on to wie :D Zawsze sie pyta jakie mam plany, ze go nigdzie nie zabieram bo on zawsze mnie, co dzis robilam, albo wkurza sie jak czasami pije alkohol. Nie wiem czy traktuje mnie jak dobra kolezanke czy cos wiecej, ja tez nie wiem jako kogo traktuje jego :D Jak sadzicie? Nie chce pytac go wprost..

ukradłaś prawie-chłopaka koleżance, świniak z ciebie