Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludziska pomocy szukam i rady

pozywne ale odchudzajace sniadania dla pracujacej fizycznie odchudzaczki

Polecane posty

Kochane kafeterianki! Mam pewnien problem. Chce zgubic troche kilogramow, probowalam juz chyba kazdej diety, po kazdej odpadalam ( no coz, zycie). Postanowilam dac sobie jeszcze jedna szanse, ale chce chudnac bez stresu, jesc troche mniej, bo jem raczej zdrowo, tylko za duzo, no i mam slabosc do podjadania. Niestety kazda dieta pozbawiala mnie energii, dlatego konczyla sie fiaskiem. Pracuje fizycznie ( w sklepie) i jednak potrzebuje energii i sily aby przetrwac te 8h w pracy. Pracuje przewaznie od 6 do 14, czasami od 10 do 18. Potrzebuje pomyslow na zdrowe, energetyzujace sniadania / drugie sniadania ktore jednoczesnie beda ochudzajace...Macie jakies pomysly? Dodam, ze mam dostep do prawie kazdych produktow i fundusze tez moge powiedziec nieograniczone. Bede wdzieczna za kazda podpowiedz :)

nikt nie podpowie? slyszalam kiedys o diecie turbo, na ktorej zjada sie 4-5 posilkow dziennie,z 3h przerwa...Musze poszperac po necie... Szukam sposoby jakby tu schudnac coby nie umrzec z glodu i nie zemdlec w pracy, mam dosc bezsensownych glodowek, ktore nic nie daja, tylko wqrw nic wiecej :(

Gość hagafcca
dieta south beach