Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana:(

czy można zrezygnować ze sprzedaży przedmiotu na allegro?

Polecane posty

wystawiłam na allegro na kup teraz markowe buty, rozmyśliłam sie jednak i stwierdziłam że nie chcę ich sprzedawać. jednak już ktoś je kupił. zastanawiam sie czy można coś zrobić, żeby ich jednak nie sprzedawać? wiem,że głupio zrobiłam,sama nie lubie jak ktoś nie wywiązuje się z oferty, ale wystawiłam je, bo b.potrzebuję pieniędzy i myślałam że je jakoś przeboleję.:( myślałam już wcześniej na pare godzin przed sprzedażą by wycofać aukcje, ale nie wiem czemu nie zrobiłam tego :(

Gość rgrgrferf
można, jak jest licytacja i się jeszcze aukcja nie zakończyła. ale ja kto kup teraz było i ktoś kupił to już się nie da

mam napisać do tej osoby, ze uległ zniszczeniu czy zgłosić to na allegro?

na pewno sie nie da? o jezu moje buty, głupia jestem :o :(

Gość jhfjtjyujy
niewysyłaj i tyle popros o nr konta i oddaj pieniadze, oczywiście możez dostac negatywa ale wątpie bo raczej ludzie boja sie dawać w obawie przed rewanżem

Gość www.indiaonline.pl
Oficjalnie i legalnie nie można tak po prostu zrezygnować ze sprzedaży. Pozostaje tylko albo szczerze wyłożyć sprawę kupującemu lub oszukać, że się zniszczyły czy zostały ukradzione, ale to mało wiarygodne i trzeba się liczyć z negatywnym komentarzem.

Nie pamiętam już, sprzedawałam na allegro kilka lat temu. Wiem, że gdzieś była taka opcja. Najlepiej napisz do tej osoby, że zostały zniszczone a jak będzie uparta to zgłoś do allegro. Negatyw pewnie będzie, ale nie będziesz musiała sprzedać.

Gość gogogoogog
da się, tyle, że kupujący może zażądać zdjęcia zniszczonego towaru, wtedy jesteś w dupie

Gość poszedl ja wypierdolic
dziwne jak buty które wystawiła mogły ulec zniszczeniu :o

Nie przesadzajmy z tym zdjęciem. To nie jest samochód ani złoty naszyjnik :) Nikt nie będzie tak walczył o buty. Aparatu też nie ma obowiązku mieć.

Gość fokawe
dobry pomysł -D

dzięki za odzew. nie było mnie chwile, bo czytałam na necie podobne tematy. podobno czasem chcą zdjęć uszkodzonej rzeczy i straszą sądem :o no ale spróbuję tak napisać,zobaczymy.