Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod gorka

czy czterdziestki sa jeszcze sexi??

Polecane posty

Gość pod gorka

jak to waszym zdaniem jest?

Gość XL chętny na ...
Nie wątpię,że są :) wiele kobiet po 50-tce jest bardzo atrakcyjnych. 40+ to już wiek kiedy kobieta wie co w sobie ma najpiękniejszego i to pokazuje.Często spotyka się je na ulicy i nie da rady ominąć je bez zwrócenia uwagi,a to na ubiór,nogi itd.,aż dech zapiera.

Gość dawid.....
Szkoda że nie znacie mojej mamy....

Gość samiec 5000
mało która, tylko te ładne z twarzy ale szybko mi sie takie nudzą, ciało jednak już nie to, poza tym dla kobiet 40 lat to wiek graniczny, po 45 nastepuje gwałtowne załamanie i stają sie babkami nawet te najladniejsze

Gość roland22
Samiec,aleee puerdilisz....widzę że w życiu takiej nie miałeś...Dawid masz rację

Gość bywaja 25 latki co wygladaja
jak 40 i vice versa, zalezy od genow

pod gorka jak to waszym zdaniem jest? xxx zadajesz pytania jakbys zleciał z Marsa:O oczu nie masz?:O

Gość roland22
Dokładnie tak....a sex z taką to....raj!

Gość Borys_Śląsk
Znam taką jedną dziewczynę co ma 28 lat a wygląda na 50.Twarz zniszczona pełno zmarszczek do tego resztki włosów tak że widać jej łysinę.Geny są ważne a nie wiek.

Gość roland22
Borys....durni tu nie brakuje...na która masz lekcje?

Gość rozbawiony:)
prawiczki sie na takie napalają bo nie wiedzą że 1. tapeta 2. obwisłe cyce z rozstepami i przerośnięte suty 3. celulit 4. zepsute zębiska 5. poszarzała, stara skóra bez smaku 6. śmierdżące pipsko, rozjechane z wiekiem prawiczek nigdy nie widzial takiej bez opakowania :D taka laska może być ale tylko jak jest koietą sukcesu albo ma w sobie to coś :D na czysty seks nigdy nie dorówna młodej ładnej niuni, nie ten biust, nie te uda, nie ta gładka skóra...

Gość roland22
Kolejny debil.

Gość havanncki
Opinie ze wiedza co maja najlepszego i znaja siebie czy wlasne ciala mnie smiesza. Bo co 25- latka siebie nie zna? Zalezy od osoby jej postrzeganie siebie. Czterdziechy bywaja seksi ale wiadomo ze czlowiek im starszy tym coraz z nim gorzej do czasu az umrze takie prawo natury

Gość szpital geriatryczny
dlaczego nie ma 40 letnich modelek, dlaczego 40 letnie nie startują w konkursach miss, one są tak samo atrakcyjne jak faceci w tym wieku

Gość a od kiedy to
Modelki są seksi?

Gość dla ciebie nie są
dla ciebie stare baby są seksi

Gość havanncki
wszyscy powtarzaja ze czlowiek rozni sie od zwierzecia tym czy tamtym a ja powiem czlowiek to tez zwierze! Jasne ze nie ma reguly sa takie 40-tki ze staje mi na sam widok ale czas na kazdego wplywa niekorzystnie i ostatecznie prowadzi do...konca

dla ciebie nie są dla ciebie stare baby są seksi xx dla mnie faceci z wymodelowanymi na żel włosami nie są seksi:O

Gość havanncki
nie kazdy jest wyjatkowy, kazdy moze byc ale dla kogos konkretnego:-)

Gość havanncki
Te osoby o ktorych piszesz sa z rozkladowek a to nijak sie ma do rzeczywistosci:O Tak ludzie naprawde nie wygladaja na ulicach

havanncki---> dlatego wiekszosc dojrzałych 40tek nie ma parcia podabac sie studenciakom:classic_cool: nawet nie chcą:P

Gość havanncki
v nie wiem do ktorej wypowiedzi to odnosisz ale wcale mnie to nie dziwi,ze nie chca studenciak to jeszcze zwierze nieopierzone:-D

do wypowiedzi o seksi modelkach i innych pierdołach. modelka ma miec 16 lat wiele z nich po za wzrostem nie ma nic wiecej. Miałam kolezankę w szkole z wystajacymi zebami i zezem rozbieznym i została w modelindgu bo kosci policzkowe wystajace i kosciste wielkie ciało:P Nie odbiega od normy jako kobieta:P reszte da sie zatuszowac:P

Gość havanncki
Modelka to nie synonim piekna czy bycia seksii. Modelka to osoba na ktorej stroj ma sie prezentowac badz tez ma odpowiednio promowac produkt. Tylko przyjelo sie nieslusznie ze sa piekne.

Osobiście, gdybym mogła wybierać, wolałabym jednak mieć 25 a nie 40 lat.

"Modelka to nie synonim piekna czy bycia seksii. " xxx W życiu nie czytałem większej bzdury. No w każdym razie dla mnie modelka nie jest żadnym synonimem piękna. A jeśli dla Ciebie jest, to sobie taką znajdź i bzykaj, na zdrowie :-)

Tak się jeszcze zastanawiam. Dla każdego piękna kobieta oznacza coś innego i nie rozumiem dlaczego mamy narzucać cokolwiek innym? Jeśli ktoś woli małolaty, to niech sobie podrywa małolaty. Jeśli ktoś wili 40stki, to niech uwodzi 40stki. W czym problem?

Gość Bolek z Tworek
no własnie, a jak ktoś lubi 70-ki to niech bzyka siedemdziesiątki, wolna wola