Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eykomjgkv

Wykonczona labladorem:/

Polecane posty

Gość Eykomjgkv

Moj pies Borys jest przekochany,madry, cudowny pies ale jestem wykoncza nim czasem drazni:/ Uwielbia sie bawic typu rzucam buta czy kija on przynosi bawilby sie caly czas, chodzic na dlugie spacery do lasu, przytulaski siadam na podlodze mowie borysku przytulaski robimy przybiega ucieszony kladzie dwie lapy na szyje tuli.. Jestem zmeczona jego obrazaniem sie, jego choroba ma padaczke staram sie pilnowac z lekami wizyty u weteryniarza, co dziennie przygotowuje posilki ktorego go nie uczulaja:/ borys musi spac na lozku w nogach albo na materacu przy moim lozku, krok w krok za mna:/ jestem w laziemce on lezy pod drzwiami eh duzo tu wymieniac teraz nie spie tez z jego powodu kolejne chorobsko przyplatalo uszy:/

Gość nie wiem gdzie
biedny, mam nadzieje , że dasz rade. jak nie Ty to kto? kochany urwis!

Gość geeez weeez
jestes ciezko pierdzielnieta i tyle!

Gość tentegono..
Weź go uspij i nie zawracaj gllowy

Gość jak się bierze psa
to jakby się brało na kilkanaście lat dziecko, które nie dorasta :) Taki kilkulatek wymagający opieki, uwagi, zabawy, pielęgnacji itp Niestety, teraz musisz w sobie znaleźć siły i chęci, bo ten pies na Ciebie liczy i jest od Ciebie w 100% zależny. Chyba, że masz kogoś, kto mógłby Cię choć trochę wyręczyć, pomóc trochę.