Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropka20

jestem cała czerwona na twarzy- nawet po 10 minutach biegu ! co ze mną nie tak ?

Polecane posty

Właściwie od podstawówki męczy mnie to pytanie, ale nikt nigdy nie potrafił mi tego wyjaśnić. Nawet po 10 minutowym wysiłku fizycznym, jestem calutka czerwona na twarzy, jak burak ! Dlatego tak bardzo nie lubię biegać !.. Koleżanki na wf-ie nigdy tak nie miały. To potrafi się utrzymywać nawet kilka godzin.. nieraz wracałam ze szkoły cala czerwona i ludzie się dziwnie patrzyli :D Teraz szkołę już skończyłam, ale czasem mam ochotę sobie pocwiczyć, ale jak sobie pomyslę jak znów będę wyglądać, to mi się odechciewa .. Czym jest to spowodowane i czy można temu jakoś zaradzić? Może ma ktoś z Was podobnie ?

Gość a tak pytam sobie
mam podobnie...no nie że kilka godz się utrzymuje ale też jestem czerwona po wysiłku w chwili stresowej po mocnej kawie czy alkoholu-cera naczynkowa niestety

Gość Jolka z kółeczkiem
czyli o szybkim numerku w windzie możesz zapomnieć... wszyscy się domyślą co się działo ;)

Gość gość
A to pech:( a myślałam, że to minie....też zawsze po biegach jestem czerwona na twarzy, ale myślałam, że im dłużej będę biegać i jeśli wyrobię kondycję to po prostu minie....niech to szlag, zawsze jak biegam ludzie dziwnie się na mnie patrzą, a bezmózga gimbaza otwarcie się podśmiec***e. Zaczęłam się nawet zastanawiać, czy nie kupić sobie bieżni i nie biegać w domu, ale chłopak mi z głowy wybił, jako że to zbędny wydatek... a ja się wstydzę swojej czerwonej mordki:(