Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelurkak

Mdłości i wymioty w ciąży

Polecane posty

Hej, Wiem, że ten temat pojawiał się już wcześniej, ale już nie mogę wytrzymać z tymi wymiotami. Mam pytanie czy oprócz wymiotów i mdłości bolał was brzuch w górnej części?

Gość Izabelka......... ...:)
żołądek Cie boli od tych wymiotów. Polecam pic len mielony

Gość no raczej zołądek
Bo we wczesnej ciąży macica jest na dole

Gość bhjbjh
mielony len pozbawiony jest wszystkiego co najlepsze. zamiast polecam len w ziarnach :)

No tak siemie jest dobre na tego typu dolegliwości tylko jak o nim pomyśle to od razu chce mi się wymiotować :p

Gość Izabelka......... ...:)
przeciez siemie jest dobre w smaku. Na mdlosci dobra jest coca cola, tlyko ja mialam po niej zgage. A wymioty? óz jestem w 15 t.c. i dopiero zaczynaja mi rpzechodzic. Od 5 t.c. wymioty miałam codziennie po kilka razy, czasem nawet po wszystkim co wypiłam albo zjadłam

Gość bhjbjh
ja w ciąży jadłam je zawsze rano do śniadania. dosypywałam je do płatków czy innego musli i na prawdę nie czułam go. A zanim zaczęłam tak jeść miałam takie samo podejście jak Ty. Dodam, że tylko dzięki tym ziarenkom nie miałam przez całą ciążę żadnych zaparć

Muszę spróbować bo inaczej się wykończę przez te mdłości. A co do coca coli to pomaga mi na moment ale mąż nie pozwala mi pić :p Ciekawe kiedy miną, niektóre kobiety podobno miewają je do końca ciąży. Jak tu pracować? Maskara.

Gość bhjbjh
Mi pod koniec pierwszego trymestru przeszło wszystko... Potem czułam się świetnie praktycznie do końca ciąży. Głowa do góry :) jest duża szansa, że i Tobie przejdzie

jak bardzo często wymiotujesz idz do ginekologa przepisze Ci TORECAN

Jak często? Mogłabym jak tylko coś zjem ale staram się ze wszystkich sił , żeby nie zwracać wszystkiego. No mówiłam babce o tym ale nic mi nie dała a na kolejną wizytę idę za tydzień. chciałam wrócić do pracy ale jeśli to tak będzie wyglądać to raczej nie dam rady.

mi na wymioty oraz mdlosci pomagaly migdaly. kup sobie w sklepie i jak zaczyna cie mulic to zjedz kilka. przechodzi wszystko jak reka odjal ;)