Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość COŚ NIEZWYKŁEGO

Niespodzianki. Spontany. Niezapomniane akcje. Marzenia!!!!

Polecane posty

Gość COŚ NIEZWYKŁEGO

Chciałam założyc iście niecodzienny temat:) Proszę wszystkich o wypisywanie sytuacji spontanicznych lub zaplanowanych, które sprawiły, że Wy, lub Wasi towarzysze czuliście się niezwykle, były emocje, lub robiliście coś ciekawego po raz pierwszy! Cokolwiek to jest. :) Może to być skok na bungee, albo z helikoptera na spadochronie, przejażdżka gokartem lub prawdziwym bolidem, jakaś spontaniczna gonitwa "kto pierwszy ten..", wspinanie się na drzewo po owoce, przechodzenie przez płot, eksploracja starych, opuszczonych budynków, spontaniczna podróż "kupujemy bilet na najbliższy pociąg, gdziekolwiek jedzie i JEDZIEMY", próbowanie czegoś nowego np. sushi, albo jakieś egzotyczne potrawy, wspólne gotowanie i fajna zabawa przy tym, śpiewanie komuś piosenki publicznie, wspólne robienie dobrego graffiti, uprawianie sportu, wygłupianie się, powrót do dzieciństwa, ciekawe pomysły na randki, jakieś niezwykłe zaręczyny, coś co sprawia, że druga osoba nie może o Was zapomnieć, przestać myśleć, że kocha Wasz niebanalny, nieprzewidywalny charakter, pomysłowość, bycie zakręconym, kreatywność itd. :))) ZAPRASZAM DO AKTYWNEGO PISANIA! (jak powtarza się z jakichś powyższych pomysłów, również fajnie będzie poczytać jaka była aranżacja w innym przypadku)

Gość COŚ NIEZWYKŁEGO
sama mam ten typ osobowości, że trudno zgadnąć, co mi do łba wpadnie, ze swoich najczęstszych spontanów miałam takie, gdy w ciepłe wieczory szłam ciemnymi uliczkami z facetem, w pewnym momencie zaciągałam go bez słowa w ciemną bramę/zaułek i całowałam namiętnie przywierając cała do niego:) niepytanego brałam za rękę i mówilam, że musimy się spieszyć! biegiliśmy, chociaż nie wiedział po co, kupiłam bilet na pociąg i pojechaliśmy w góry, gdzie siedzieliśmy cały dzień i bylismy tak szczęśliwi, za zwykłe 10 złotych... całą drogę ni wiedział gdzie jedziemy, ja też nie, wysiedliśmy spontanicznie tam gdzie mi się spodobało, zwiedzaliśmy i świetnie się bawiliśmy:) Czasem zdarza mi się idąc z facetem, śpiewać :D ale on to lubi, bo na szczęście nie fałszuję i gdy śpiewam jestem szczęśliwa, inni ludzie też się uśmiechają jak widzą mnie uśmiechniętą :P Chciałabym zawiązać facetowi oczy i pokazać coś, o czym marzy :) spełnić jakieś jego marzenie :D Chciałabym kogoś pozytywnie zaskoczyć :)

Gość dgthyurthredws
ja na planie filmowym ,krótki ale był film dokumentalny w Stoczni Gd