Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka7302893

CIĄGLE BOLI MNIE ZĄB A BYŁAM U DENTYSTKI POMOCY!

Polecane posty

Gość lalka7302893

Leczę już tego zęba już przeszło 8 miesięcy, a bolał mnie potwornie zanim udałam się do dentystki, gdy się do niej udałam to od razu usunęła mi nerw i włożyła lek i za 3 tyg. znów tam poszłam ale po zastukaniu w ząb nadal go czułam i znów włożyła następny lek i za miesiąc znów do niej poszłam bo nadal czułam tego zęba choc mnie nie bolał ale ciągle go czułam i znów włożyła jakiś lek i tak w kółko. Na dzień dzisiejszy mam włożony tam lek ale zęba nadal czuję, jest taki wrażliwy, i tak jakby coś w nim siedziało w środku, a jak przegryzam coś to ten ząb mnie boli a nie powinien bo przecież nie jest już unerwiony, już kurwa mam dosyc. Mam umówioną znów wizytę za tydzień i nie wiem co z tego wyniknie...

Gość lalka7302893
już mam naprawdę tego dosyc, chyba tego zęba nie da się wyleczyc a tak bym chciała go wyleczyc bo to jednak swój ząb a nie chcę miec sztucznego:O tym bardziej że ten ząb jest u góry na widoku blisko górnych jedynek...

pierwszy raz spotykam się z taką opinią "lecze już go 8 miesiecy" Może zmień dentystę? przez 8 miesiecy to sie wszystkie zeby leczy.

Gość lalka7302893
No widzisz ja sama też się pierwszy raz z tym spotykam bo kiedyś też mnie bolał inny ząb, poszłam do dentystki i ładnie mi go wyleczyła już po miesiącu od włożenia leku miałam zabląbowany i nic go nie czułam a w tym przypadku jest beznadziejnie po prostu, nie wiem co robic bo już się umówiłam z tą dentystką i dodam że chodzę do niej prywatnie się leczyc

Gość lalka7302893
Myślałam może że to dziąsło mam chore jakieś ale ta dentystka powiedziała że z dziąsłem jest wszystko w porządku, nie widzi żadnych zmian w dziąśle, więc nie wiem naprawdę...

to że prywatnie to nic nie znaczy, jak jest paprokiem to lepiej omijac takich, bo Ci wiecej spierdoli niż naprawi, taka prawda.

Nie wiem, generalnie zęby to temat nie dokońca ciekawy. Słyszałem o brytyjczyku który miał jakąś dziwną chorobę i bolały go wszystkie zęby, dentyści byli bezradni i nie potrafili mu pomóc boo nie wiedzieli na co cierpi, wkońcu popełnił samobójstwo bo nie dawał rady żyć z tymi bólami.

Gość koniec zmiany
Słyszałem o brytyjczyku który miał jakąś dziwną chorobę i bolały go wszystkie zęby, dentyści byli bezradni i nie potrafili mu pomóc boo nie wiedzieli na co cierpi, wkońcu popełnił samobójstwo bo nie dawał rady żyć z tymi bólami. ­ to ja pocieszyles

Gość koniec zmiany
zab boli bo jest zatruwany tylko ze jesli tak mal powaznie dentystka podchodzi do tematu i ...8 miesiecy go leczy :classic_cool: to zmien dentyste :O

Gość lalka7302893
hehe bez obaw mnie boli tylko jeden jak na razie:D ale na serio nawet jak teraz przycisnę tego zęba to mnie boli jebany, mogło byc też tak że ten lek po prostu się rozpuścił albo wypadł? bo jak go dotykam to tam jest jakaś dziura:O masakra

koniec zmiany Przeciez ją nie bolą wszystkie zęby tylko jeden... a to nie miało być pocieszenie tylko anegdotka.

Gość lalka7302893
może wypowie się ktoś kto miał podobny przypadek z zębem jak ja? no chyba że ja jestem jedyna...:O

lalka powiem Ci że tez miałem kłopot z zebami, też je zatruwała dentystka ale odbywało się to tak że na jednej wizycie zatruwała, wkładała lekarstwo na drugiej pytała czy wszystko okey, jak nie było okey to jeszcze tydzień czekałem i wtedy ząb juz był zatruty w 100% w moim przypadku, ale z 8-miesiecznymi truciami to chyba nawet w kamerunie sie nie spotkali, bez jaj. Zmień dentyste i to szybciutko, a wizyte zawsze mozesz odwołać.

Gość koniec zmiany
podobny przypadek z zębem ? dziekuje v na sama mysl o bolu zeba, mgleje :classic_cool: ide stad

Gość lalka7302893
ja myślę że mi jakieś gówno a nie lek dała na ostatniej wizycie bo jak już pisałam dotykam tego zęba a tam dziura wielka jak studnia! powiem jej teraz co o tym myślę i albo da mi coś porządnego co mi w końcu wyleczy ten ząb albo jej nie zapłacę za nic kurwa i wystawię jej taką opinię że długo nikt do niej nie przyjdzie!