Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16nastolatka:::::::

Dlaczego fajny facet 33 letni nie zainteresuje się nastolatką?

Polecane posty

Mam 16 lat i bardzo się zakochałam w koledze mojej siostry,ma 33 lata,jest nieziemsko przystojny,elokwentny dowcipny inteligentny.Do tego dużo podróżuje był w Azji i Afryce.Koleżanki mojej siostry też za nim szaleją.Oddala bym mu się nawet gdyby miał to być jedne raz:). Niestety on tego nie odwzajemnia:( . Dlaczego jak jakiś starszy mnie podrywa to musi to być łysiejący brzydal,a takie ciacho mam mnie gdzieś?

Gość warkot
ja bylem w jeszcze wiekszej liczbie krajow i na pewno mam wiecej od niego do powiedzenia. we mnie sie tez zakochasz? :-)

Gość qazplmedcokn
Widocznie facet nie jest pedofilem i za dzieci się nie bierze

Gość studentsocjologii323
- podaj maila , jestem fotomodelem , tancerzem erotycznym chetnie zaprosze cie na wycieczke do azji

Gość Florek_777
a ja byłem nawet w Krakowie i to dwa razy ale nie jestem zainteresowany znajomością

Gość Monikaaaaaaaaaaaaa
Zalezy od faceta ,ale mysle ,że wielu by sie zainteresowalo ;)

Gość Monikaaaaaaaaaaaaa
faceci generalnie wolą młodsze i to nie jest tajemnica , a nawet o wiele młodsze. Jak miałam 16 lat to leciał na mnie nauczyciel po 30-stce np zonaty i dzieciaty ,ale wszyscy w klasie to zauważali ,że on leci na mnie wyraznie :P

:(

Gość Monikaaaaaaaaaaaaa
qazplmedcokn- to juz nie pedofilia , ani biologicznie ani wg prawa :) To bardzo młoda dziewczyna ,owszem ,ale już nie jest dzieckiem moim zdaniem. kiedys w tym wieku norma było wychodzenie za mąż

Gość ciocia dobra rada ___
A o czym może porozmawiać taki 30-latek podrózujący po świecie, po skończonych szkołach, z dobrą pracą z takim 16-letnim podlotkiem z liceum ? Wbrew pozorom faceci szukają w kobietach czegoś wiecej niż tylko ładnej buzi i zgrabnej sylwetki. Jesteś dzieckiem w sensie społecznym i powinnaś szukać adoratorów wsród takich samych dzieci.