Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga_8897

Czy stać nas na wynajem?

Polecane posty

Gość olga_8897

Chcemy z facetem wynająć mieszkanie....teraz pytanie do osob wynajmujących czy przy takim dochodzie jaki mamy damy rade mieszkać na wynajętym i jeszcze coś odłożyć? dochody ja: 1400żł facet: 2500zł dużym pożeraczem jest auto - facet dojezdza do pracy benzyna 500zł

Gość mezczyzna anonim
a ile ten wynajem

Gość evvvka
W jakim mieście?

Gość olga_8897
miasto 50tys mieszkancow

Gość olga_8897
wynajem plus oplaty ok 1200zl

Gość pani_fiolek
spokojnie jesteście w stanie wynająć mieszkanie i się utrzymać, wiem to z własnego doświadczenia :)

Gość evvvka
Czyli małe miasto to i pewnie koszty wynajmu też powinny nie być duże. Ja z narzeczonym wynajmuję kawalerkę, ale w Warszawie. W sumie płacimy 1600/m-c. A zarabiamy podobnie co wy.

Gość Mloda zonaaa...
Zależy w jakim mieście, ile za wynajem itd. Myślę, że powinniście dać radę.. jeżeli chodzi o opłaty i życie na bieżąco, natomiast z odłożeniem kasy może być już gorzej. Ja wynajmowałam z mężem, opłaty około 1000zł plus przedszkole synka plus utrzymanie trzech osób, pracował tylko mąż wypłata około 3000, ale jeszcze dorabiał, to tak koło czterech było, nie zawsze jednak. Bywało ciężko, bywało, że pod koniec miesiąca byliśmy praktycznie bez grosza, ale jakoś zawsze sobie radziliśmy.

Gość olga_8897
nie mamy zobowiazan, kredytow, dzieci..... mieszkanie z wszystkimi oplatamio ok 1100-1200 zl kokosow nie jadamy