Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość electromuwspole

mam telewizor ale nie chce by wspolokatkorka ze mna ogladala, co robic?

Polecane posty

Gość electromuwspole

lubie ogladac sama, a ona cialge mlaska, kometuje, nie da sie skupic...co zrobić żeby nie chciała siedziec mi na głowie?

Gość Marne
wyłączać go ostentacyjnie jak przychodzi oglądac. Po kilku razach powinna zrozumieć.

Gość wynająć pokój jednoosobowy
🖐️

Gość oj prawda prawda
Wsadz go sobie do d... egoistko :O

"egoistko" - no ale wiesz, nie każdy lubi jak ktoś mu mlaszcze, i komentuje. Niektórych to wręcz do cholery doprowadza i psuje całą przyjemność z oglądania. Poza tym, nie napisała, że nie zgadza się, żeby sublokatorka oglądała jej tv, tylko, żeby nie oglądała z nią. A autorko możesz też wprost powiedzieć koleżance, żeby nie komentowała i już.

Gość fffffffffffffdg
włącz tryb 3D :D a pozatym zgadzam się z "oj prawda prawda"

Gość fffffffffffffdg
"Mloda styczniowa" - ale co ta współokatorka ma robić wtedy jak jej buczy tv POD UCHEM, niech się cieszy że tamta nie każe jej wyłączyc - własnie to są uroki mieszkania Z KIMS OBCYM POD JEDNYM DACHEM :( :o

Co ma robić? No może poprosić o używanie słuchawek, albo oglądać normalnie w ciszy. Dla niektórych osoba komentująca film na prawdę potrafi go zepsuć. A zawsze można się dogadać, tylko ludzie jakoś dziwnie boją się powiedzieć wprost: "weź słuchawki", czy "proszę cię, tylko nie komentuj", to potem mają jak mają.

Gość electromuwspole
mamy 2 osobne pokoje, ja ogolnie lubie spedzac czas sama, czytam, ogladam itp. a ona komentuje, ostatnio to był chyba film z napisami, non stop mnie zagadywała, w polowie sie zgubiłam o co chodzi, a sama w tym czasie pisała smsy czy coś albo mi je czytała no kurva...albo ogladamy albo nie. dlatego lubie sama.

Gość electromuwspole
nie powiem jej żeby nie komentowała bo jest przewrażlwiona i sie obrazi za takie coś, a jestesmy w dobrych relacjach, poza tym jak pare dni temu ogladalysmy (innym razem) to mialysmy piwo i pilysmy i ona nagle zaczeła bekać ;Odla mne to obrzydliwe :O a w dodatku czepiała sie jak ja siorpnęłam herbate (raz i ciuchutko, nie wiem czemu tak mi sie siorpnelo :O )

To jej to powiedz. Że jak oglądasz, to żeby nie przeszkadzała. Albo jak będziecie oglądać i ona się odezwie, to odpowiedz coś w stylu: cii czekaj, później mi powiesz... jak się film skończy i już.

Gość electromuwspole
o to też sie obrazi :D pamietam jak na wykładach ja słuchałam a ona ciągle gadała, ja nie słyszałam, a też nie chciałam by powtarzała to bo prowadzący mogl sie wkurzyc, mowie "pozniej mi powiesz" a ona "dobra niewazne" z takim obrażeniem..

to się tym nie przejmuj. To chyba nie jest jajko żeby tak na nią uważać.

Gość electromuwspole
o wlasnuie wrocila trajkot i muzyka na sluchawkach

Gość mnfdmbs
mieszkałam kiedyś z taką Kasią Sz która właśnie mlaskała mi przed kompem albo tv bo nie miała własnych akurat żarcie przewracała w gębie zawsze