Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia która wie czego chce

Oto mój top facetów idealnych:

Polecane posty

1. Przystojny, bogaty, o wspaniałej osobowości i charakterze 2. Bogaty, o wspaniałej osobowości i charakterze 3. Bogaty 4. Przystojny 5. O wspaniałej osobowości i charakterze

Gość Elektronic
To sobie marz

Hihi źle napisałam. Nie facetów idealnych a po prostu kolejno jak oceniam wartość faceta do związku.

Gość Elektronic
---

Gość agata..35
Między nr 4 a 5 moim zdaniem jest przepaść. Facet piekny, ale biedny, bez problemu znajdzie laskę. Ale brzydal, biedny, z "bogatym wnętrzem" może szukać do śmierci.

Gość Elektronic
Czyli cenisz facetów z bogaymi rodzicami. A bogaty to ile zarabia miesięcznie ? 3782 zł ?

Gość sinisterkkaa
Bogaty może być, ale tylko wtedy, gdy zawdzięcza to własnej pracy, w innym przypadku bym się brzydziła. Przystojny ok, ale dla mnie, uznanie ogółu kobiet byłoby nie na rękę :D Wspaniałej osobowości i charakteru nie ma chyba żaden facet, bo to skończone dupki są.

Modyfikacja listy bo się zamieszałam. 1. Przystojny, bogaty, o wspaniałej osobowości i charakterze 2. Bogaty, o wspaniałej osobowości i charakterze 3. Bogaty 4. Przystojny o wspaniałej osobowości i charakterze 5. Przystojny I to lista ostateczna. Nie mogłabym się związać z nikim na stałe kto nie przynależy do któregoś z punktów :)

Bogaty zarabia miliony! Tak to rozumiem. Lubię być rozpieszczana i robić zakupy, lubię podróżować i lubię luksus. Dlatego bogacz jest dla mnie tak wysoko.

Gość Elektronic
Ja bym chciał ładną i bogatą kobietę tak 24-33 lata

Oto Twój top facetów idealnych, jak dojdziesz do 40-tki: 1. bogaty i nie za bardzo stary, żeby jeszcze mógł 2. bogaty i bardzo stary, żeby już niedługo mógł 2. bogaty, przystojny i niespełna rozumu, jeśli chce kobietę w tym wieku :P:P:P

Gość Elektronic
A masz kogoś czy czekasz na kogoś takiego do usranej śmierci ?

To co fiku miku napisałaś jest wliczane do "o wspaniałej osobowości i charakterze" oczywiście.

Miałam facetów jako nastolatka. Teraz jestem tuż po 20tce i na razie czekam aż pojawi się ktoś z punktu 1 lub 2. Moi rówieśnicy czy troszkę starsi to straszni nieudacznicy i nie chce mi się z nimi zadawać. Już się wyszalałam.

Gość Elektronic
Czyli nie chce ci się uczyć i chce mieć sponsora

Jak dla mnie to się u faceta liczy: 1. bajer, męski charakter 2. kasa 3 wygląd W zależnosci od kobiety te punkty mogą być na różnych miejscach.