Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdruzgotana2

Myślę o byłym, a jestem w szczęśliwym związku :(

Polecane posty

Od ponad 2 lat jestem z moim chłopakiem, jestem z nim bardzo szczęśliwa, i wiem ,że jest on dla mnie całym moim światem, ale ostatnio odezwał się do mnie mój były, pisałam z nim chwilę i na następny dzień ,zaczęłam zastanawiać się nad tym czy kocham obecnego chłopaka, wydało mi się to pytanie nie na miejscu i zaczęłam od razu płakać, że wątpię w swoje uczucie... trwa to ok 2 tyg... nie wiem co mam ze sobą robić, odkąd się obudzę, czuję się zestresowana, przez pierwszy tydzień prawie nic nie jadłam, teraz jest już lepiej, mam apetyt, ale nadal są nerwy... :( nie chcę psuć związku przez tą głupotę, ale nie wiem co mam zrobić żeby to wyrzucić z głowy, dodam, że z tamtym chłopakiem byłam może miesiąc i nie była to moja wielka miłość, dlatego też nie widzę, sensu z tym co się ze mną dzieje :(. co mam zrobić? może porozmawiać z moim obecnym o tej sytuacji? chodź boję się jego reakcji.... pomóżcie :(

dodam jeszcze, że jeśli jestem z moim obecnym chłopakiem to czuję się lepiej, nie myślę o byłym prawie wcale, wystarczy , że jestem sama, a myśli znowu powracają :( jak dla mnie to absurdalne i przy okazji bardzo męczące :(