Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sójkazamorze

Jak się pogodzić z rozstaniem?

Polecane posty

Gość sójkazamorze

Żyłam w związku ze schizofrenikiem, 8 lat razem, a 2 w chorobie, wyjechałam na 4 miesiące i okazało się że mój partner znalazł sobie kogoś innego. Ciężko mi się pogodzić z tą sytuacją. Wiem że przestał się leczyć, ze wrócił do nałogów i starych kontaktów a ta dziewczyna z która się spotyka sypia jeszcze z innymi kolesiami. Co robić? Walczyć, poczekać, zapomnieć? Kocham go.

Zdradza Cię, sypia z innymi kobietami a ponadto jest poważnie chory psychicznie. Naprawdę chcesz być z kimś takim?

Gość sójkazamorze
Każdy ma jakieś problemy, wychodziłam z założenia, że lepiej podejmować walkę niż uciekać, ale jest dużo racji w tym że to ciężki kaliber.

Gość o matko ale desperatka
z ciebie, jak walczyć to o kogoś wartościowego, a przede wszystkim kochającego cię. Jak możesz zbywać to tekstem "każdy ma jakieś problemy"...?

Gość sójkazamorze
Ale jednak jest bardzo wyjątkowy poza tymi swoimi minusami, nigdy nie spotkałam kogoś pod pewnymi względami choć trochę by mu dorównywał, jest bardzo inteligentny, przystojny, kochający, było nam dobrze łóżku. Wszytko się popsuło jak wyjechałam...

Gość sójkazamorze
Wiem że on mnie kochał, ale nagle pojawiła się ta co go zbałamuciła. Ona mu imponuje tym że akceptuje jego aktualne podejscie, czyli zaprzestanie leczenia.