Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abczapytajka.

jak radzicie sobie z facetem?

Polecane posty

Gość abczapytajka.

Jak radzicie sobie z roznymi dziwnymi/przykrymi zachowaniami meza/partnera? Czy np.odmawiacie seksu,przestajecie gotowac,sprzatac,obrazacie sie? czy zdarzylo wam sie w gniewie dac mu w twarz?krzyczycie? jak radzicie sobie z czyms co totalnie wyprowaza was z rownowagi?

Gość wera wera
otóż ciężko...... nie odważyłabym się go uderzyć a On tak.....obecnie nie gotuję na czas zero buziaków przytuleń itp...chłodno

Gość strasznie krzycze
Niestety. Jestem osoba bardzo nerwowa. Raz nawet Chcialam go uderzyć ale sie powstrzymałam.. Teraz został krzyk chociaż próbuje sie opanować i rozmawiać z nim. Nie potrafię byc obojętna- obrazić sie i nie odzywać... Wolę to wykrzyczeć i tyle. Staram sie jednak to powstrzymać bo zawsze później go przepraszam że tak na niego naskoczyłam i wg. Chyba że poraz kolejny chodzi o to samo to wtedy już sie wyladowuje Ehh wychodzę, staram sie go unikać. Np jak on w pokoju to ja ciągle w kuchni sobie zajęcia szukam.

nie robie jakiś chorych jazd w postaci braku seksu(bo jak mnie wkurzy to zawsze mam wtedy ochotę:D), ani nie przestaje gotować, bo to chore, zwyczajnie sie wydrę na niego, ulży mi i za chwile jest ok. czasami to ze mnie taka furiatka:D, ale nie umiem sie długo gniewac

Gość wera wera
kumpela odmawia sexu swojemu...... ponoć jak popości to wręcz chodzi koło niej jak gejsza każdy ma inny sposób milczenie jest w sumie chyba najczęściej stosowane ;-))