Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lateksova

Jak sprawić żeby facet nie oglądał się za innymi?

Polecane posty

Czy sex dziennie po kilka razy załatwi sprawe czy trzeba czegoś więcej?

Gość barnej
oślepić. choćby nie wiem jak było fajnie w łóżku, to czasem się człowiek obejrzy za czymś obcym... grunt, to na obejrzeniu się świadomie poprzestać.

to kwestia kultury jak dla mnie i tego jak poważnie Cie traktuje, seks nie ma tu nic do rzeczy.

Gość marcin.........
musisz go zaskakiwac w łóżku

Tzn chodzi mi bardziej o zdrade żeby tego nie robił :P a oglądac przeciez sobie może

Własnie zastanawiam sie czym mozna takiego faceta zaskoczyc zeby oszalał na naszym punkcie

Gość barnej
ja się oglądam, ale tak aby moja ukochana nie widziała. czasem sama widzi ładną dziewczynę i mówi "o Twój typ - do dzieła" :)

a to jak się jest w związku to nie można doceniać estetycznych walorów innych osób?:D teraz już wiem czemu nie jestem w związku;)

Gość barnej
ależ nawet jak oszaleje, to nie skretynieje na tyle, by nie mieć świadomości, że są inne kobiety na świecie...

Gość wkurzona :)
to dobre pytanie moj tez sie ciagle oglada ani prozba ani grozba nie dziala szlag mnie trafia jak sie gapi na inna nie rozumiem tego

Gość marcin..........
jak zaskoczyc lateksova: po prostu facet wraca z pracy a ty od razu dobierasz się do jego rozporka seks oralny a potem jeździec w przedpokoju. Wy kobiety macie potencjał:)

Wkurzona popatrzrc sobie moze. Przeciez ich nie gwałci na tej ulicy. Gorzej jak za plecami kogos pozna i....a potem wymieni na lepszy model :( Co zrobic żeby przebić wszystkie? Dawać pomysły :)

Gość jakbym był Twoim facetem
tobym specjalnie patrzył na inne laski, żebyś mi dupy często dawała jak dobrze wytresowana dziwka, lateksovy pustaczku:)

ale to jest bez sensu. jak znajdujesz kogoś fajniejszego to odpuszczenie sobie poprzedniego związku to nie grzech. chyba autorka ma niską samoocenę:)

Gość barnej
sprawić, by Cię pokochał odpowiedni facet. i dbać o takie uczucie. wtedy będziesz bezpieczna.

Marcin a oprocz sexu o kazdej porze dnia i nocy,w miejscach publicznych,jakies perwersje...co by tu jeszcze mozna było? Wiadomo facet zawsze poleci na dobry sex. Jak kobieta dobrze potrafi gotowac to tez sie liczy? :)

Gość kamilllaaaa
.

No niby miłosc jest ale żaden facet ci prawdy nie powie. Pytam bo nie znam sie na związkach. Za co kochacie swoje połówki?

Gość barnej
na pewno nie za wyuzdany sex - to można mieć z byle kim. to jedynie miły dodatek do prawdziwego związku.

Gość marcin.........
lateksova musisz zadbac o 2 narządy faceta penisa i żołądek i facet będzie wniebowziety:)

:O ja też się nie znam ale nie wydaje mi się żeby to tak wyglądało:O obrzydza mnie seks jako karta przetargowa, a treść postów każe mi myśleć że to prowo 7/10

Gość albinoskssaa
haha

Gość Monika121212
Sama zacznij zdradzac i badz obojetna co do jego ogladania sie za innymi , ja tak zrobilam i teraz on sie boi ze ja go zdradze i nie w glowie mu ogladanie sie za innymi ; )

Gość uyuwyeuw
oślepić. che che, to samo pomyślałam, nawet znam taki pyrzypadek, babka wypaiła męzowi po pijaku oczy kwasem solnym, on się nie oglądał bo był niewidomy, ona w więzieniu , rodzice kolegi :(

Gość jedyna rada to
zasłaniać mu oczy :-P