Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antykoncepcyjna

antykoncepcja po porodzie, bez karmienia piersią

Polecane posty

Gość antykoncepcyjna

hej dziewczyny, bardzo nie chcę drugiego dziecka-mój mąż nie zgadza się na wazektomie-uważa, że może nam się odwidzieć a wiadomo, że czasem odwrócenie tego zabiegu się nie udaje. Planujemy używać gumek (durex extra safe-podobno są najlepsze, jeśli znacie lepsze(chodzi o zabezpieczenie przed ciążą nie doznania) proszę o podpowiedź) i tabletek-dopiero do lekarza będę szła, więc nie wiem jakie dostanę. Czy można jeszcze w jakiś sposób się zabezpieczyć? O szklance wody wiem, więc proszę o rozsądne odpowiedzi. I nie karmię piersią jak by kto pytał.

w zupełności wystarczą tabletki, regularnie brane, a jeśli będzie jakieś rozwolnienie czy wymioty, bądź będziesz zażywać jakieś leki i pewnie wtedy będziesz panikować czy tabletki się wchłonęły to prezerwatywa.

A najlepiej to może krążek NuvaRing - nosisz go przez 3 tyg włożone, więc nie zapomnisz tak jak to może być przy tabletkach

Gość Zamiast
Najlepsze pigułki, plastry. Wygodna jest też spirala,bo spokój na kilka lat i nie musisz pamiętać o łykaniu. Na spokojnie porozmawiaj z lekarzem co dla ciebie będzie najlepsze. Bo np przy zakrzepicy w rodznie hormony nie są zalecane

Gość ojtam ojtam
fajnie że wogole masz taki problem autorko - ja od 2 lat odkąd urodziłam mam zerowe libido.. brałam tabletki anty, gumki itd ale po co jak seks jest ostatnią rzeczą na jaką mam ochotę..

Gość Bądź sobą
gumki na pewno tylko pytam o wasze opinie, jakie dla mnie

Droga @antykoncepcyjna Musisz pamiętać, że żadna forma antykoncepcji nie gwarantuje 100% zabezpieczenia. Prezerwatywy Extra Safe są dobre tak samo jak inne prezerwatywy Durex, a najważniejsze to prawidłowo ją założyć nie uszkadzając np. paznokciami. Wszystkie niezbędne informacje znajdziesz na ulotce. Jeśli będziesz miała więcej pytań i wątpliwości, możesz je zadać na naszej stronie durexmowi.pl, gdzie dyżuruje nasz ekspert. eRzecznik Durex durexmowi.pl