Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akinomka;)

facetów trzeba zdradzać ile wlezie

Polecane posty

Gość akinomka;)

Dlaczego faceci to takie podłe myślące fiutem palanty!!!Ja- szczęśliwa żona 8 lat,dziecko spore a tu taki mnie załadował ?!Wiecie co kobitki trzeba zawczasu zdradzać bo prędzej czy później wasz kochany troskliwy mąż i tak i tak spuści sie jakiejś dziwce na ryj! Ufałam i co? Nie warto sie poświęcać bo dziecko ,dom trzeba uprawiać seks póki jestesmy młode.Na szcxęscie mam dopiero 28 lat więc tylko 8 lat mnie wpędził w to g9ówno małżeństwo.I żeby sie jeszcze zakochał,odszedł przeprosił a on najzwyczajniej znalazł i sie dla samego seksu jeb... i jeszcze mamy wspólne kase,normalnie mnie przeprosił ale jajuż nie ufam mu ,mieszkamy razem,on śpi a ja już na jutro sie umówiłam na seks ,dobrze robie? Chce mu po złości zrobic

Jasne że dobrze robisz :-) heheh zaproś jego lub ją (bo nie wiem kogo zaprosilas na ten sex ) do domu i mężowi przedstaw . oni lubia niespodzianki .

Gość akinomka;)
Chodzi o to że on z neta sie umówił z jakiejs strony odloty z kims i wiem że jej zapłacuł,dla mnie to przykre,z tym seksem jutro żartuje nie mam ochoty,czuje sie jak debil,nie ufam mu,on że kocha itd itp. I że sie boi że ja teraz go zdradze,on chce wybaczenia a ja sama jestem zagubiona to pierwszy raz ,ale może pierwszy gdzie sie wydało

Gość blebleble28
Facet to świnia

Gość xsantrypa
umowil sie i dal ci neta do poczytania ? - cos tu nie gra ...

Gość blebleble28
Może sama to odkryła.

Gość nadalania
bardzo dobrze zrobisz zwłaszcza, że w ciągu 8 lat miałaś np ochotęna kogoś innego bo ci się podobał itp, ale nie poszłaś z nim do łóżka, bo ceniłaś sobie wierność i myslałaś o mężu. jesli jednak nigdy nie mialas ochoty ani potrzeby zdradzać to takie pojscie z kims innym do lozka, byle tylko na zlosc zrobić odbije ci się wielką czkawką.

jesli zdradzi to jestem za tym zeby w odwecie zrobic to samo, inaczej nigdy

Gość wędkatorba
łatwo mówić o wszystkich mężczyznach źle gdy wybiera się tylko tych złych facetów.

nie każdy facet zdradza , jestes zla ze cie zdradzil ale w odwecie jestes gotowa na to samo :/ przemysl to bo mozesz zalowac