Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszęoodpowiedź

prośba o poradę

Polecane posty

Gość proszęoodpowiedź

po prawie 5 zwolnili mnie z . pytanie: jak wybrnąć na rozmowie kwalifikacyjnej gdy zapytała dlaczego mnie zwolnili? wiem, ze nie mogę negatywnie wypowiadać sie na temat byłego pracodawcy tam były 2 etaty tylko, na moje miejsce zatrudnili kogoś innego a przyczyną faktyczna: wzięłam ślub o którym powiadomiłam 2 dni przed i od tamtego czasu kierowniczka sie na mnie uwzięła. czekają tylko żeby mnie zwolnić, zaczęła robić , egzaminy. potem zdarzyły sie tak ze klient złożył na mnie skargę, moim zdaniem niesłuszna bo byłam na i nie mogłam mu pomóc, nie uwzględnili moich wyjaśnień dostałam naganę, wkońcu zostałam zwolniona, 3 miesiące wypowiedzenia. ciężko to przeżyłam, tymbardziej ze planowałam ciążę, byłam na l4 prawie 3 miesiące, a była kierowniczka robiła mi problemy. całe szczęście mam to już za sobą. teraz mam umówiona rozmowę o pracę i nie wiem jak wybrnąć, przecież nie powiem tego co tu napisałam

Gość proszęoodpowiedź
up

Gość HuszuAszur
nie dziwię się tobie że nie chcesz powiedzieć prawdy bo nikt by cię nie zatrudnił takiego nieodpowiedzialnego człowieka i lesera który obwinia innych za swoje braki :(

Wybrnij z sytuacji zwracajac wine na redukcje etatow. Ja tez mialam problemy z szefem ale dzieki Bogu nie przedluzyli mi umowy. Malo tego... mieszkam w de i "kuroniowki" dostane tyle samo co mi ta menda placila wiec ciesze sie z sytuacji ktora zaistniala

Gość proszęoodpowiedź
przecież nikogo nie obwiniam. na To ze mam rację mam świadków, Ale nie jestem osobą konfliktową żeby to rozszarpywac

Gość proszęoodpowiedź
a czy w świadectwie pracy wpisują powód zwolnienia? i naganę która dostałam?

Gość proszęoodpowiedź
ta strona chyba nie na temat:)