Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eejj330293j

kiedys chcialam byc wysoka, a teraz mam 173cm i placze ;(

Polecane posty

Gość eejj330293j

jestem wzsza od przecietnych ludzi spotykanych codziennie, ale co gorsza - szukanie partnera- wiekszosc jest za niskich, a ci wysocy to albo brzydcy z geby, niezgrabni albo zajeci... nie spotkalam jeszcze faceta żeby miał 184-189cm i byl ladny z twarzy, ladnie zbudwoany i wolny (i inteligentny)

Gość ojej biedactwo:O chciałabym
mieć Twoje problemy:O

Gość czesc skad jestes?
ja jestem przystojny, dobrze zbudowany i nie głupi. ale mam tylko 182cm wzrostu. spotkamy sie?

Gość eejj330293j
a co moze niska? :O zawsze w temacie musi sie pokazac jakas idiotka co bedzie bredzic dla kobiet naszej nacji: niska : 120-158cm średnie : 159-168cm wysoka: 169 - 179cm zbyt wysoka: 180-186cm patologicznie wysoka : 187-195cm.

Gość czesc skad jestes?
hej autorko, skad jestes?

No dobra, nie unoś się tak :P Ja mam 170 cm i nie czuję się jakoś szczególnie wysoka, a noszę obcasy. Mój chłop ma 185, więc i tak zawsze jest wyższy ode mnie. A jak ktoś jest niższy i czuje się nieswojo to jego problem, nie mój :)

Gość Mieszkasz na wsi
W duzym miescie nie mialabys takich problemow ;)

Gość eejj330293j
mieszkam w miescie wlasnie, fajnie że nosisz szpilki, ja mogę pomarzyć, ostatio założyłam obcas 7cm do pracy i szef (niski facet) musiał podnosic wzrok mowiac do mnie, poprosil bym nosila "nieco cichsze buty"

Zanieś buty do szewca, niech ci założy gumowe fleki, buty będą "cichsze", a szef niech się goni, kurdupel jeden :P

Gość dhtfdhjfxhhgfhhgggggg
Nie zesraj sie

Taki problem to nie problem, ja mam 168 cm wzrostu a mój chłopak 170cm i w niczym to nam nie przeszkadza :) moim zdaniem najważniejszay jest harakter i chemia miedzy ludzmi. Moja koleżanka ma chłopaka o pół głowy niższego od siebie i są szczęśliwi, w lipcu ich wesele jupi! :D

Gość Nowotworowychłopak.
Kochałbym taka modelke jak autorka niestety zignorowałabyś mnie bo mam brzydki ryj i chude ciało ;C

Gość Apasz25
Ja mam 190 cm, i 107 kg, dobrze zbudowany:), lubię kobiety o Twoim wzroście i taką właśnie mam...więc spokojnie, również znajdziesz odpowiedniego dla siebie faceta