Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inżynier serwisowy banna

Mogę sobie ponarzekać na kobiety czy mi zamkniecie temat?

Polecane posty

Pytam przed rozpoczęciem psioczenia.

Co ze mną jest nie tak :( Tu słysze fajny wczoraj misiowaty. A wszystkie loki mają mnie w dupie. Tak sobie policzyłem ze ostatnia dziewczyna dostała prezenty za jakieś 2 tyś w ciągu roku.... Ani miłością, ani tuleniem ani dbaniem. Jesteście podłe.

No bo kobiety to kurwy są :( W większości chodzi o kasę. No a jak już spotkasz taką co jej nie chodzi. Rozpieszczasz ją itd. To w końcu jej odpierdala i coś jej się nie podoba. Np to że NIE kurwa nie mam zamiaru nigdy łazić. NIE NIE IDĘ NA a) ślub b) imprezę c) itp Zawsze wam się coś nie podoba. I nigdy nie mówicie czego chcecie i o co wam chodzi

No i zawsze jest tak że chcą cie te których ty nie chcesz. Może to i ładne. Ale z prostymi włosami typowe polki.

Gość Ja nie będziesz
wzywał whedif moderacji popierd co pieroli sama ze sobą to ci tematu nie zamkną ! Mnie próbują zamknąć dziś już 100raz? blokują mnie po adresach tylko dlatego że whedif nie lubie i jej pierolenia samej do siebie No to niech mnie teraz po adresie zablokują no dalej Jaki mam adres? Co koorwa nie widac nie?

Gość Ja nie będziesz
A co ty kasy nie lubisz? Nie lubisz sobie wyjechac na wakacje czasami i kupic fajnej bryki Nie lubisz nie? No to pozdro!

Gość Ja nie będziesz
Przydałoby się takie forum co żyje własnym życiem i nikt w jego zawartość nie ingeruje. Tutaj kasują nawet inteligentne wypowiedzi tylko dlatego że poprawniej politycznie jest promować głupotę.

Wakacji nie lubie. Szczeze to nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem. Samochód własny myśle sprzedać. W ciągu 2 lat zrobiłem może 2 tyś. Na codzień firmówka. Tak że w zasadzie poza jakimś mieszkaniem i babą to mi nic nie trzeba. No jeszcze lenovo hylix ale jeszcze nie wyszło.