Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłamana mama i córka :(

Moja mama ma wycięty woreczek żółciowy i operację na przepuklinę pępkową

Polecane posty

moja mama miała 3 dni temu operację na przepuklinę pępkową i w między czasie okazało się że ma w woreczku rzółciowym kamienie i jej go usunęli :( wiel tylko z sieci że będzie musiała mieć dietę. W szpitalu nie mogłam porozmawiać z lekarzem ponieważ tej prowadzącej ciągle nie ma :( a inny lekarz nie chce idzielać informacji :( do tego wszystkiego okazało się że ma coś z lewą komorą serca :( mieli problem z usypianiem :( piszę tutaj ponieważ nie mam z kim na ten temat pogadać :( mąż tak mnie wspiera że jak wczoraj mu powiedziłam że będzie musiała mama miećdietę to powiedziął że on wyle czego jadł nie będzie i będę gotowała 2 obiady - chyba go pogięło !! w życiu \!! najwyżej będzie jezdził na obiadki do mamusi

Jak będą wypisywali z szpitala to dadzą mamie taką rozpiskę co jeść może a co nie ,tak przez pierwszy miesiąc a potem po malutku ale nie jest to aż tak uciążliwe ,nie tłusto i zamiast smażonego gotowane .Ja jestem po laparoskopi woreczka i dobrze się czuję a już teraz jem wszystko a mineło 8 m ,wszystko będzie dobrze a jak mąż trochę dietki przy okazji zastosuje to wyjdzie mu tylko na zdrowie ,pozdrawiam.

Zuzanna153 dziękuję bardzo za odpowiedz troszkę mnie uspokoiłaś mąż twierdzi że muszę mu gotwać to co on chce bo jestem jego żoną i muszę i koniec kropka. ale nie zgodzę się na to będę gotować tak żeby moją mamę nic nie bolało i córka ma 18 msc i też właśnie jej tak gotuję tzn bez smażonych żeczy i tłustych. a czy tałam w sieci że nie można gotować na wywarach z kosici wieprzowej prawda to ? ja zawsze zupe gotuje na takim wywarze + warzywa ale nie tak żeby była tłusta tylko żeby było troche oczek tłuszczu i po ok 15 min wyrzucam tą kość czy będę musiała z tego zrezygnować ?

Gość tuutkaa
kobieto, Żółciowego, nie RZółciowego:O:O:O