Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stuknięta21

chlopak z dzieckiem i byłą żoną

Polecane posty

Gość Stuknięta21

mam 21lat, do tej pory nigdy nie byłam w zwiążku a jak przyszło co do czego to zakochałam się w mężczyźnie z takim bagażem życiowym, co o tym myślicie? czy warto się pakować w taki związek?

Gość Stuknięta21
Nie swędzi. Licze tylko na poważne rady, dlaczego sądzisz że nie warto?

Gość hbhubug
daj sobie spokój jesteś młoda niedoświadczona i znajdziesz sobie faceta bez zobowiązań, żona i dziecko wykończą Cie psychicznie

Nie warto. Po co interesować się takim kimś skoro wokół jest mnóstwo wolnych mężczyzn bez zobowiązań.

Nie mam pojęcia, są kobiety które są szczęśliwe w związku chociaż mężczyzna jest po rozwodzie i ma dziecko.. Ale ja osobiście nie brałabym się za faceta z dzieckiem. Po rozwodzie też nie.

Gość Stuknięta21
Hm słyszę wiele takich opinii, ktore dają mi do myślenia. Ale jeżeli człowiek jest wartościowy czy nie zasługuje na to żeby mu się w końcu udało?

Gość dla chlopaczka Tomek, dziewczy
jestes mloda nie pakuj sie, wiem co pisze..bo z wlasnego doswiadczenia, jest cholernie ciezko, wiele music znosic..szczegolnie jesli byla zona jest wredna sucza, dzieciaki tez sa rozne i roznie reaguja na partnerki tatusia..czesto nastawiane przez "mamusie" dla ktorych licza sie alimenty ktorych wiecznie im malo, jestes mloda szalej a jak chcesz sie ustabilizowac to tylko za wolnego sie bierz...nie mysl zeu ciebie bedzie inaczej..moze pierwsze pol roku bedzie ladnie pieknie a potem ci zbrzydnie..te zlosliwosci, fochy..jego bagaz da ci we znaki i bedziesz zalowac..

Gość takajednaiuiw3u
Ja w twoim wieku na pewnoe nie wzięłabym sobie faceta z bagażem. Nie mam nic przeciwko dzieciom, ale taki facet wchodziłby w rachube dopiero gdybym była po 30 i byłabym samotna. a facetow bez zobowiązań w twoim wieku jest mnostwo, po co sobie masz utrudniac juz na poczatku?

Pomyśl sobie, że dziecko to alimenty przez wiele lat. Poza tym dodaj do tego kontakty z jego byłą żoną. Co drugi weekend bez Ciebie... Uśmiecha Ci się takie coś?

Gość dla chlopaczka Tomek, dziewczy
mysle ze taki czlowiek tez ma prawo do szczescia ale niech je buduje z kims z podobnym bagazem..