Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzanie na łózku

Jestem po wypadku mam gips na nodze i ręcę

Polecane posty

noga unieruchomiona całkowicie ręka do łokcia. Ale i tak moją perspektywą na najbliższe tygodnie stanie się łózko. Będę pewnie leżeć/siedzieć całymi dniami. Bo z tym czymś nie mogę się poruszać. Nawet o kulach, bo ręką też nie do użytku. Obawiam się jednak, że przez takie plackowanie zacznę tyć. Zawsze miałam problemy z wagą, a jeść lubię. Jednak zawsze miałam ruch sporo ruchu. A teraz co najwyżej kuśtykając do kibla i z powrotem. Ile kcal powinnam zażywać by nie były szkodliwe dla mojej figury, biorąc pod uwagę, że nic nie będę spalać. Dodam, że ju tydzień plackuje tak w łóżku i obżeram się jak głupia z nudów. Ciągle proszę chłopaka o kupowanie mi chipsów, zamówiłam pizze. Ale chcę się w porę opamiętać. Będzie o tyle łatwiej, że sama nie będę w stanie sobie nic kupić/podać. Więc zmotywuję rodzinę i chłopaka żeby nie spełniali moich zachcianek. Nudzi mi się więc chyba założę stały nick i bede tu siedziec dlugo dlugo, dniami i nocami. W ogole zajebicie nakurwia a jak zacznie swedziec to zejde chyba . Wrrr

Gość studentka______Basia
aha. Ciekawa historia

Gość skoro ręka też w gipsie
to czym naciskasz alt żeby polskie znaki wstawić? Tak z ciekawości pytam :)

wiesz jak długo pisałam ten tekst?:) polskie znaki stawiam, bo zawsze posługuję się nimi i dziwnie mi wygląda jak nie stawiam. Wiec się gimnastykuję i daję radę. Tym kuśtykiem idzie zrobić kilka rzeczy:) mój gips na łapce wygląda tak: http://imgx.doz.pl/image/artykuly_naglowek/1298 także pracę na komputerze mogę wykonywać, a naszęście jest to lewa więc prawą bez problemu myszką się posługuję:)

Dlaczego pytasz Danielu? :D

Gość no to masz problem!
:O

Gość marmurowy
zaje­biście :classic_cool: