Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysiazkskss

mojej kolezance urodzila sie chrzesnica i jeszcze dobrze nie wyschla juz

Polecane posty

Gość marysiazkskss

jej zdj byly na face ,cala sina,zielona,rozowa,a juz zostala wstawiona na tablice

to jeszcze NIC widzialem jak ludzie wrzucali foty swoich poronionych plodow martwych sinych noworodkow itp to dopiero patologia...

Gość wścibska Gienia
:D macierzyństwo:D jej pierwszy bobasek:D

Gość marysiazkskss
ale ludzie bez przesady ......jak tak mozna,dziecko jest cudowne ale po urodzeniu nei wyglada zbyt pieknie,nie mozna poczekac az bedzie zwyczajnie ladne??

Gość wścibska Gienia
no kuźwa cieszy sie , że ma dzidzię swoją ukochaną już na świecie i chce jak najszybciej podzielić sie swym ogromnym szczęściem ze wszystkimi a ty krytykujesz! :D wyluzuj.

Gość marysiazkskss
ale to jej chrześnica ,ludzie...czekala na nia rozumiem no ale..

Gość ja też tego nie rozumiem
moja znajoma wrzuciła zdjęcie jak dziecko miało jeszcze pępowinę przy ciałku:( ludzie rozumiem ,że sie rodzice cieszą ale bez przesady!!! W ogóle nie mogę tego zrozumieć, myślałam, , ze jak kobieta urodzi to ona sama jak jej bliscy mają ważniejsze rzeczy do roboty a nie robienie fotek na fejsa, ale się pomyliłam:) dla mnie to głupota i tyle!!! fotka dziecka "osuszonego", umytego , ubranego albo zawiniętego w rożek czy jak tam kto robi ok, ale fotka dziecka ledwo urodzonego to gruba przesada:) za chwilę będą fotki jak widac główkę:):)