Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszszszka

Za ile wynająć to mieszkanie ?

Polecane posty

Gość Agnieszszszka

w Warszawie, mokotów, 50 m2, wartość tego mieszkania to ok. 420 000 zł, jest nieumeblowane prosze o jakieś normalne sugestie, bo jestem zielona w tym temacie dzięki :)

Gość rewwetwre
750 zł

Gość sjhdgsjdhgsjdhg
Mi możesz za darmo. Obiecuje podlewać kwiatki i dbać o ogródek za oknem.

Gość HuszuAszur
około 1500 - 2000

Gość sprawdz na jakis
Stronach. Jest pelno ogloszen

Gość rtiireiiiii
ha ha ha 750 zł ??? ale żeś dowalił... myślę że za 2 tys :)

Gość wefewfwefwe
1500 - 2000 tyle wynosi kredyt za własne mieszkanie gdyby ktoś się pokusił :D

Gość Agnieszszszka
a myślicie że za 2 500 zł też by się znaleźli chętni ? A tak ogólnie to czy jest jakiś problem ze znalezieniem ludzi chętnych do zamieszkania ? To znaczy czy trzeba długo czekać na lokatorów ?

Gość kijaneczka 5677
2500 za nieumeblowane? Zapomnij. Ja biorę tyle za umeblowane i 70m 15 min od centrum W-wy.

Gość 50 m to pewnie dwa pokoje
więc na Mokotowie to spoko 2-2.5 tysiąca. Na górnym czy dolnym? I w jakim stanie to mieszkanie też zależy.

śmieszą mnie te minuty od centrum warszawy... to znaczy gdzie? Białołęka, czy Ursus?

Gość kijaneczka 5677
To niech cie smiesza, srodmiescie, blok z 2011 roku. Teraz ludzie wcala nie rzucaja sie na mieszkania.

Gość tyleeeeeeeee
1800-2100

Gość Agnieszszszka
górny, stan mieszkania określiłabym jako bardzo dobry :)

hmm 15 minut z centrum do śródmieścia??? No, czegoś głupszego jeszcze nie słyszalam :D:D:D

O Warszawie sie nie wypowiem. Ale moge dac porownanie. Wynajmowalam rok temu mieszkanie w Krakowie (Kleparz, dobra lokalizacja) - podobne rozmiary, z tym ze byly meble. Placilam 1100 odstepnego plus czynsz administracyjny plus liczniki.

Gość reqwqwereq
Daj ogłoszenie, na początek 2k i niech życie zweryfikuje kafeteryjne mądrości :D🖐️

całe życie mieszkałam na Mokotowie, więc wiem jakie tam są ceny. Teraz na Ursynowie sąsiadka wynajmuje pokój w swoim mieszkaniu za 600 zł. Mokotów i Żoliborz to najdroższe mieszkania pod wynajem

Gość kijaneczka 5677
To sie smiej jeszcze glosniej :D:D bo ze spacerowej tyle potrzeba czasu aby dostac sie do centrum, chociaz pewnie tez cie rozsmieszy to ze sa korki i czas moze sie wydluzyc albo skrocic.

Gość Agnieszszszka
dobra to chyba dam te 2000 zł...

Gość le ile ile ile ileeeeee
50 m to pewnie dwa pokoje całe życie mieszkałam na Mokotowie, więc wiem jakie tam są ceny. Teraz na Ursynowie sąsiadka wynajmuje pokój w swoim mieszkaniu za 600 zł. Mokotów i Żoliborz to najdroższe mieszkania pod wynajem taaaaa kurwa następna rodowita warszawianka, całe życie mieszkałam :D:D:D:D:D hahahahahah

Gość kijaneczka 5677
I owszem w tych dzielniach są najdrosze mieszkania pod wynajem, ale liczy sie polozenie mieszkania, komunikacja, to czy juz umeblowane itp a nie tylko bo to mokotow/zoliborz.

no, całe życie bo 35 na Mokotowie a teraz 25 na Ursynowie. Jeśli to dla ciebie za mało to mogę ci dodać rodziców i dziadków od przed wojny... Spacerowa to centrum= śródmieście - więc to mnie rozśmieszyło. Chyba, że dla ciebie centrum to pałac kultury :D

a na górnym mokotowie to raczej trudno o zła komunikację :) Bo i metro przez środek i tramwaje od pułaaawskiej po wołoską plus autobusy wszędzie. Więc o komunikacji temat tu zbędny. Nie znam też "złego położenia" na mokotowie. Bo niby w którym miejscu miałoby być złe? Jedyny mankament to brak wyposażenia faktycznie. Ale kto wie? Dla niektórych to plus :)

Gość yewtqeytwq
cena musi byc rynkowa, ustala się ją przeglądając oferty inne wynajmu w danej dzielnicy, bo w miescie kazda dzielnica ma swoją cenę. CEna tez bywa rózna w zaleznosci od pory roku, najdrozej jest na jesień, a w maju jak studenci wyjezdzają to spada nie raz nawet o 30 % i jest znacznie cięzej coś wynając...