Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczander

Nikt mi nigdy nie pomógł na kafe

Polecane posty

Gość prawiczander

najwięksi spece i prześmiewcy wymiękali jak dokładnie wyłożyłem swoje problemy. Tematy umierały śmiercią naturalną, po jakimś czasie odpowiedzi się kończyły, jak wątek stawał się coraz bardziej zawiły. Ps. jak zdobyć dziewczynę?

Gość prawichander
Ale ja twoje rady wdrożyłem już jakiś czas temu i jeszcze się nic z tego nie urodziło. Wykrzesałem w sobie tylko tyle odwagi żeby zaczepić obcą dziewczynę. Moja statystyka jest taka: 4 numery, 2 podobające mi się panny, dwie brzydsze, z 3 się nie udało umówić, do jednej mam jeszcze zadzwonić. I poza tym kilka takich które mi się podobały ale ucięły szybko rozmowę mówiąc że mają boya.

ja ci powiem jak zdobyć. Umów się parę razy z prostytutką. Przy niej nabierzesz śmiałosci do kobiet. Bo to pewnie twój główny problem

Gość Fu ohyda straszne
Fu, takiego skażonego prostytutami bym nie chciała :o spaczenie na całe życie dla takiego osobnika!!!

Gość prawichander
No ale to wszystko zdobyłem od jesieni zeszłego roku do ddnia dzisiejszego.. To tempo mnie preraża.

Gość prawichander
Dla sportu, żeby nabrać ogłady, zobaczyć jak to jest na randce, w lokalu z dziewczyną sam na sam. A do dziwki nie pojde bo mi sie to wydaje uwłaczające, boje sie chorob wenerycznych i zreszta z dziwka sie i tak nie mozna calowac a z tym tez jestem na bakier.

Gość A to śmieszne!!!
Juz kurwa miales napisane- a ty frustracie nigdy nie widziałeś na żywo nagiej kobiety, bo nawet najtańsza prostytutka by nie chciała mieć z tobą nic wspólnego, więc zostaje ci tylko plucie się na kafe :)

Gość prawi chander
Nie widziałem nagiej kobiety i ubolewam z tego tytułu ale do plucia to mi daleko.

Gość prawiczandra92
up

Gość gagt5ehgegsagsag
Kilka słów pracy: 1. Nawet gdyby ktoś był najszpetniejszym człowiekiem na ziemi, to większość prostytutek go przyjmie. 2. Seks z kobietą to seks z kobietą. Jak żadna cię nie chce, to dlaczego nie? W końcu i tak panny które poznajesz mają ciała podobnie przechodzone jak ciała prostytutki. Ponadto będą ci kłamać (zaniżać) co do ilości ich partnerów. 3. Są prostytutki które można całować. 4. Średnio 1 na 10 prostytutek powyżej 200/h jest atrakcyjna. 5. Nie musisz się przyznawać przyszłej kobiecie że byłem z dziwkami. One kłamią, to i ty też możesz. W końcu to przez kobiety musiałeś płacić za seks. 6. To prawda, seks z dziwkami zwiększy twoją pewność siebie w kontaktach z kobietami i zwiększy twoje poczucie własnej wartości. x x x Podsumowując. O ile nie wyglądasz jak C.Ronaldo lub Brad Pitt, nie masz w spodniach 20 cm zaganiacza, nie masz mniej niż 20 lat, to dziwki są najlepszym wyborem. A kwestie chorób... prędzej zarazisz się od zwykłej dziewczyny która niż od dziwki.

Gość gagt5ehgegsagsag
Kilka słów prawdy do chuja, nie pracy.

Gość gagt5ehgegsagsag
Dodam że zdarza się w dużych miastach że za 100/h znajdziesz nie jedną studentkę która jest piękniejsza od nie jednej panny w której się kochałeś. Ogólnie to można znaleźć fajne dziwki które są ładne, tanie i starają się na spotkaniach jak na randce (są aktywne, jęczą, bywają namiętne).