Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomm2345

Co zrobić by dziewczyny poznawane w interenecie się spotykały na żywo ??

Polecane posty

Gość tomm2345

Witam co zrobić by dziewczyny poznawane z internetu się spotkały na żywo ? bo jak dotychczas próbowałem to z tyloma się gadało a tylko z dwie się spotkały , a dość dużo ludzi mówi , że niby łatwo się spotkać , ale trudniej już w realu , i czym te problemy są spowodowane że nie chcą się spotykać ? dodam , że w sumie jestem dość nieśmiałą osobą jestem w wieku studenckim , ale poznawanie kogoś w realu to u mnie nie bardzo , a zagadywanie do obcych to już tym bardziej w ogóle nie wiedziałbym o czym gadać itp. bo ich nie znam , ale jak poznam kogoś w internecie to już miej więcej mam o czym gadać na spotkaniu , dodam , że nigdy nie miałem dziewczyny.

Gość agnes21
myślę że problem tkwi w strachu kto siedzi za drugą stroną monitoa, a druga kwestia to taka że może się im nie podobasz?

Gość tomm2345
no , ale dośc sporo dziewczyn tam się zagadywało i aż tyle było by nie zainteresowane

Gość tomm2345
a co do bania się to po co one w takim razie te konta zakłądają ?? to da się jakoś przez internet ? bo jak pisałem wyżej w poznawanie realu to u mnie nie bardzo

Gość xaravatti
napisz. że jesteś milionerem i masz 1.90 wzrostu

Gość gfhvbmjn
Najpierw musisz je przekonać, że jesteś na tyle interesujący, żeby poświęcić Ci kilka godzin na żywo. No i że nie jesteś jakimś psycholem. Jak od razu proponujesz spotkanie, to nie dziwię się, że nie chcą. :)

Gość cewkaa
A one niby takie interesujące są? :) Takie podnoszenie ego.

Gość tomm2345
ale ja od razu tym dziewczyna nie proponowalem spotkania wcale to bylo ok. po 2 tygodniach gadania

Gość dikjewioej
widocznie nie sa toba zainteresowane a co tak desperacko dziewczyny potrzebujesz?

Gość tomm2345
ja wcale desperacko nie szukam , poza tym do ludzi nie zachowuje się jak jakiś desperat tylko tak jak pisalem chcialbym kogos wkoncu znalezc a gadanie w stylu dziewczyna sama sie znajdzie itp. jakos mnie nie przekonuje .