Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość InteligentnyMateusz

Sprawdź czy jesteś PRAWDZIWĄ kobietą!

Polecane posty

Gość InteligentnyMateusz

Prawdziwa kobieta: - nie chodzi w spodniach - nie pracuje zawodowo, ale zajmuje się wychowaniem dzieci i prowadzeniem domu - rozbiera się tylko przy mężu - nie pokazuje publicznie ud, brzucha, ramion, dekoltu - rozpuszcza włosy tylko przy mężu, a na co dzień ma je starannie upięte - ma długie włosy - nie je mięsa, ale ryby już tak - nie chodzi do solarium - nie uprawia zawodowo dyscyplin sportowych, ale dba o kondycję w miejscu wyodrębnionym tylko dla kobiet - nie zajmuje się inżynierią - nie pracuje na budowie, ani nie podejmuje innych prac dedykowanych dla facetów - całkowicie podporządkowuje się mężczyźnie i wykonuje wszystkie jego zalecenia - nie chodzi na wysokich obcasach; dopuszczalny jedynie skromny obcas - nie opala się na plaży - gdy jest nad morzem, rozbiera się do bikini tylko w miejscy wydzielonym dla płci pięknej - może odwiedzać pływalnie wydzielone jedynie dla płci pięknej - nie farbuje włosów; ew. gdy są siwe - nie podrywa facetów

Gość jasaera
To nie prawdziwa kobieta tylko prawdziwa Mormonka.

Gość po kilku nieudanych związkach
no jak nic, o arabkach piszesz.... jesteś zajebiście inteligentny :) brawo :)

Gość PodrabianaKobieta
Mateuszu, skoroś taki inteligentny, to sprawdź, proszę, czy jesteś PRAWDZIWYM mężczyzną. Prawdziwy mężczyzna: - powyżej 180cm wzrostu - penis 20cm lub więcej - silne, dobrze wyrzeźbione ciało - inżynier, prawnik, lekarz - zarobki powyżej 5tys/mc

Gość kobietysą gorące25
to nie jest prawdziwa tylko smutna kobieta, moja mama :(

Gość HuszuAszur
prawdziwa kobieta ma chromosom xx i tyle w temacie

Gość kobietysą gorące25
i jeszce Mateuszu prawdziwa kobieta musi być wiecznie usmiechnięta jak chińska turystka

Gość Ramzan
jako stu procentowy facet nie zgadzam się z tym testem dla kobiet - kobieta powinna sama decydować jak chce wyglądać i czym się zajmować a dodatkowo, jeżeli chce się podobać sobie, koleżankom i facetom to tylko plus dla kobiety

Gość emmelina
-spodnie są cholernie wygodne. -część kobiet lubi pracować. -z tym ewentualnie można się zgodzić. -a jak jest +25 i więcej stopni, dalej się grzeje w swoim golfie i spódnicy do ziemi. -dlaczego? rozpuszczone włosy są bardzo kobiece. -z tym się zgodzę. -zjedzenie kawałka kurczaka jest zarezerwowane dla mężczyzn? dlaczego? -to zależy od kobiety, aczkolwiek pomarańczowa skóra zamiast opalonej wygląda nieestetycznie i kiczowato. -jeśli lubi i ma zdolności, niech uprawia co chce, niech trenuje. w miejscu wyodrębnionym dla kobiet? jest coś takiego? do klubu fitness też może jakiś facet wpaść, nikt mu nie broni :) i nie ma nic przyjemniejszego niż poranny/wieczorny jogging po parku. -jeśli ma umysł ścisły, czemu nie? -jeżeli chodzi o prace fizyczne, zgodzę się, ciało kobiety nie jest przystosowane do zbyt wielkiego wysiłku -proszę zatrudnić pokojówkę ;) -szpilki są często pięknymi butami, zakazanie chodzenia w nich kobietom byłoby dla niektórych ścięciem nóg. -nie chodzi na solarium, nie opala się na plaży: a przecież lekko lub średnio opalona skóra wygląda bardzo ładnie -nie wierzę, że istnieją takie miejsca o.o - to samo, co w punkcie poprzednim -niektórym kobietom nie jest ładnie w ich naturalnym kolorze. a poza tym, każda kobieta ma prawo do zmian -nie gadaj, że nie lubisz, jak kobieta uśmiechnie się zalotnie do Ciebie, mrugnie okiem czy coś w tym stylu.

Gość ula której ukradli nick
buuuu jestem podróbką ?!

Gość o tobie autorze można mówić,że
prawdziwy facet: - pierdzi - pije piwo ewentualnie tanie wino typu mózgojeb - pali tanie fajki ewentualnie skręca sam papierosy z tytoniu - przesiaduje z kumplami pod sklepem monopolowym - jedyny temat rozmów to u niego dupy i ruchanie - nic nie robi w domu poza oglądaniem meczy - nie potrafi nic zreperować ale ogólnie jest wszystkowiedzący i umiejący - śmierdzi potem - goli się raz na 2 tygodnie - nosi skarpetki do sandałów - chodzi ciągle w jednych, brudnych dżinsach sprzed 10 lat - jego styl ubierania zatrzymał się na latach 80-tych - zmienia skarpetki raz na tydzień- na drugą stronę - zmienia gacie raz na tydzień- na drugą stronę - kąpie się co 2 tygodnie - włosy obcina mu kolega maszynką na jedną długość - je tylko tłuste mięso, smalec, cebulę i chleb - zawsze się czepia kobiety o pierdoły i robi z o to karczemne awantury - nie potrafi zadowolić kobiety ani seksualnie ani słownie OT...CAŁY TY AUTORZE

Gość Jakie to żałosne!
Niestety nie jestem prawdziwą kobietą.Takie są arabki,a nie Polki.Nie będzie mi rządził facet, pracuje zawodowo, jetem niezależna!:D

Gość InteligentnyMateusz
o tobie autorze można mówić,że prawdziwy facet: - pierdzi ja: nieraz zdarzy mi się w kiblu puścić wiatry. Jest to naturalne zjawisko. Natomiast publicznie, nigdy mi się to nie zdarzyło. - pije piwo ewentualnie tanie wino typu mózgoj** ja: piję wino do obiadu i jedynie dla rozkoszy, Chateau lub ewnetualnie Blanc. - pali tanie fajki ewentualnie skręca sam papierosy z tytoniu ja: nie cierpię dymu tytoniowego i nigdy w życiu nie zapaliłem fajki. - przesiaduje z kumplami pod sklepem monopolowym ja: przesiaduję w bibliotekach i pogłębiam wiedzę. - jedyny temat rozmów to u niego d**y i ruchanie ja: moi znajomi nie raz dyskutuję na te i poboczne tematy, a ja przysłuchuję się im z nutą litości. Niestety - jeszcze nie znalazłem godnego kompana do rozmowy, który by dorastał do mojego poziomu dojrzałości światopoglądowej. - nic nie robi w domu poza oglądaniem meczy ja: nie interesuję się piłką nożną i nie przepadam za sportami drużynowymi. Wolę dyscypliny indywidualne, tak jak skok o tyczce. - nie potrafi nic zreperować ale ogólnie jest wszystkowiedzący i umiejący ja: jestem złotą rączką, a druga część zdania nieco na wyrost - śmierdzi potem ja: po długim wyczerpującym treningu w upalny dzień - być może - goli się raz na 2 tygodnie ja: golę się kilka razy w tygodniu, choć nie codziennie - nosi skarpetki do sandałów ja: w ogóle nie noszę sandałów - chodzi ciągle w jednych, brudnych dżinsach sprzed 10 lat ja: w mojej garderobie mam 5 par jeansów, w tym 3 cenionej marki Levis - jego styl ubierania zatrzymał się na latach 80-tych ja: jestem tradycjonalistą i preferuję nawet styl ubierania się z pierwszej połowy XIX wieku. Jeżeli ktoś się orientuje, to dzisiejsi czołowi projektanci czerpią inspiracje z mody w stylu retro. - zmienia skarpetki raz na tydzień- na drugą stronę ja: fałsz - zmienia gacie raz na tydzień- na drugą stronę ja: fałsz - kąpie się co 2 tygodnie ja: fałsz - włosy obcina mu kolega maszynką na jedną długość ja: chodzę do profesjonalisty do luksusowego salonu, w którym za samo strzyżenie płacę 30 zł - je tylko tłuste mięso, smalec, cebulę i chleb ja: smalcu nie używam, a moja dieta jest znacznie bogatsza i mogę sobie pozwolić nawet na sushi w luksusowej restauracji - zawsze się czepia kobiety o pierdoły i robi z o to karczemne awantury ja: tak, to prawda, że czepiam się kobiety, ale to tylko w ramach wychowania. I potrafię to robić taktownie, choć nie zawsze. - nie potrafi zadowolić kobiety ani seksualnie ani słownie ja: jeszcze żadna na to nie zasłużyła. OT...CAŁY TY AUTORZE ja: OT MAJE CAŁE PRZECIWIEŃSTWO

Gość InteligentnyMateusz
Czy jest w takim razie tutaj kobieta?

Gość InteligentnyMateusz
up

Gość nndqwkldqwdwqd
o matko ,ale pierdolenie o szopenie ... Mam gdzieś twoeje poglady i tak wiem ,ze jestem 100 % kobietą

Gość nndqwkldqwdwqd
a poza tym średnia prowokacja , postaraj sie bardziej bo nie jest wiarygodna...

Gość Monique8887
hahahah dobre :D

Gość sch c
wyobrażasz sobie kobiete w spodnicy podczas zimy przy temp -20 C ? UP ?

Gość cenzucia. . .
Mam długie włosy i nie chodzę do solarium. Jestem w 11 procentach kobietą jea