Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy ja miałem pecha...

Miałem kilka dziewczyn... zimą żadna nie goliła pach za często

Polecane posty

Np. co dwa tygodnie maszynką. Nie były to żadne szare myszki, były to zadbane, dość modnie ubrane dziewczyny, a jednak owłosione pachy się zdarzały. Czy miałem pecha, czy większość dziewczyn zimą postępuje podobnie?

CZy to normalne? Jestem w ciężkim szoku. Wcześniej myślałem, że dziewczynom nie rosną włosy pod pachami i że nie robią kupy. :(

Wiem, że rosną, ale myślałem, że dziewczyna golą się częściej niż co kilka tygodni

Gość regularnie golenie powinno
byc standardem

Tylko zimą tak było, latem nie

Gość Ramzan
przynajmniej 89 procent facetów których znam i cenię jako fachowców w różnych dziedzinach wolą i lubią kobiety naturalne i owłosione tu i tam ale jak to zwykle bywa bywają przypadki męskie, którzy uwielbiają patrzeć na kobietę, która wygląda jak kurcze bez pierza, dla takich przypadków polecam, punkt pierwszy - należy kobietę rozebrać do naga i przykuć kajdankami do kaloryfera albo w wannie - naostrzyć brzytew dziadka i w gorącej wodzie brzytew wygotować i ponownie naostrzyć - naostrzoną brzytew należy pokazać kobiecie aby zobaczyła, że za moment będzie golenie golenii - mydło do golenia golenni należy przygotować aby była piana - na początek proponuję aby namydlić i ogolić kobiecie wąsy , nie powinna marudzić ale nie wolno aby się poruszyła bo nos może być pokaleczony , więc po ogoleniu wąsa razem z nosem przechodzimy do namydlenia pod pachami i tu może być problem bo kobieta będzie się bronić, proponuję zwykłym wałkiem do ciasta uderzyć kobietę w głowę aby oniemiała z wrażenia i będzie spokój a potem to już z górki, - golenie łajdaczki to samo poleci ale uwaga na rowek , odwracamy kobietę o 180 stopni i z tyłu też golimy jej rowek , - a potem i na deser zostaną same golenie i gdy kobieta się obudzi to już będzie gotowa i całkowicie ogolona

jem wszystko co nie ucieka na drzewo🖐️

Gość Ramzan
co najmniej 98 procent facetów woli i lubi się zadawać z kobietami naturalnymi i dojżałymi a dziewczynkom, które uciekły z przedszkola mówimy - dziękujemy może innym razem

Czyżbyś miał około 50 lat?

Gość Ramzan
NIE , 50 lat to miałem 50 lat temu a tyle mam lat ile na dachu łat