Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawa1234

sprzęt do makijażu permanentnego MANEO firmy Boroń

Polecane posty

Witajcie, czy kóraś kupiła sprzę Maneo firmy Boroń. Chce jechać do Łodzi na szkolenie do tej firmy i zastanawiam się czy kupić sprzęt Maneo, który oferują. Proszę Was o radę. Dziękuje.

Gość tak0987
Tak, ja posiadam ten sprzęt z rączka jak Long Time Liner i przyznam, że jestem bardzo zadowolona bo nie musiałam wydać tyle kasy na LTL. Polecem.

Gość Mina mina
Hej, tak ja na tym sprzęcie pracuje już jakiś czas i kręci mnie permanent na maksa!!!! u Małgosi dokupiłam już sobie drugą rączkę Tzn. Na szkoleniu Małgosia mi pokazała pracę na trzech rączkach i po szkoleniu kupiłam rączkę na moduły a później dokupiłam rączkę typu S i rąbię nią przede wszystkim kreski i brwi metodą włosa. Klientki są zachwycone jakie brwi idealne robię, ale to zasługa Małgosi chyba kocha to co robi bo widać jak podchodzi do każdej klientki indywidualnie jak i widać chęć przekazania swojej wiedzy choć przecież jestem jej konkurencja więc szacun!!! Mnie się marzy aby robić takie makijaże jak Małgosia, ale jeszcze sporo mi brakuje. Także ja sprzet Maneo polecam no i Małgosie. Powodzenia i trafnego wyboru co do sprzętu jak i szkoleniowca!

Gość Mana-Karola
Ja kupiłam Maneo i jestem jak na razie zadowolona, choć pracuje dopiero od niedawna. Jak dla mnie ok, szukałam naprawdę bardzo długo, długo się zastanawiałem i przebieralam w ofertach. Także ja polecam

Gość gość
Ja mam Maneo z rączką typu S i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam

Gość Rentka35
Mi przy zakupie sprzętu radziła Pani Aleksandra Górecka. Super kobieta. Bardzo mi pomogła. Dużo fachowej wiedzy posiada i doświadczenia. Zna się na tym jak mało kto.

Gość Eweta
Ja się telefonicznie kontaktowałam właśnie z panią Aleksandrą Górecką i udzieliła mi wskazówek dotyczących wyboru sprzętu. Wcześniej byłam też u niej na kursie makijażu permanentnego. Było to bardzo profesjonalne szkolenie.