Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa sprawa a nie

czy alkoholik ma szansę na kobietę?

Polecane posty

jak uważacie, czy jeśli komuś zdarza się zasnąć pod drzwiami domu ma szansę w przyszłości na trwały związek, czy zawsze skończy się rozstaniem/rozwodem? na dobrą pracę raczej też nie ma co liczyć jeśli nie skończyło się żadnej szkoły poza średnią...

Nie ma szansy. Takie coś powinno całe życie być samo.

Gość dewastator weapons
ma dużo większe niż kulturalny prawiczek

raczej uzależnienie od alkoholu wyklucza szanse na normalne dostatnie życie, żadna kobieta nie będzie chciała na dłuższą metę być z kimś takim...

Gość alkoholicy przegrali
na starcie

Gość bucikuci
zależy czy jesteś weekendowym alkoholikiem , czy walisz dzień w dzień. jesli da sie podciagnac to pod imprezowanie, może znajdziesz kobiete..

Gość mydadcrazy
tak na kobietę alkocholiczke

Gość mydadcrazy
wóda jest super jutro się najebie bo mogę a laski i tak na mnię lecą bo mom piniądze

Znam takie przypadki gdzie dziewczyna - kobieta z dobrego domu po studiach wiąże się z alkoholikiem. Wolą takiego moczymordę po podstawówce/ gimnazjum który niejednokrotnie wyzywa je, czy bije niż normalnego cichego faceta.

Gość mydadcrazy
musisz zmienić zycie nie pij idz na studia hahah PIERDOLENIE znaki dymne na niebie bongo czeka na ciebie hic hic do monopolowego idź na wino z kolegą

Praca często jest związana z posiadanymi umiejętnościami, a nie ukończonymi szkołami. Uwierz mi, że 3 certyfikaty znaczą więcej niż 5 lat informatyki. Znam takich co ją skończyli a nie mają elementarnej wiedzy i 0 umiejętności praktycznych. Pewien znajomy informatyk na PKP czyta w wolnych chwilach publikacje w stylu "poznaj swój komputer".... 8 Co zaś do alkoholizmu preferuję definicję funkcjonalną: Jeśli picie nie przeszkadza człowiekowi w realizacji jego zobowiązań pracowniczych i w jego życiu społecznym, to alkoholikiem nie jest. Jeśli przeszkadza (np nie przychodzi do pracy bo kac go męczy), to jak najbardziej nim jest. 8 Wbrew opiniom wielu kobiet piwo lub kilka wieczorem jeszcze alkoholikiem nie czyni. Ani nie jest jakimś zagrożeniem dla zdrowia. Prędzej obawiałby się wpływ chemikaliów wchłanianych przez skórę z nanoszonego co dzień przez kobietę makijażu...

Gość Heniu
Ma, jak najbardziej. Jednak będziesz musiał obniżyć wymagania. Jak patrzę na niektóre parki typu ubogi rycerz dość przybrudzonego już ortalionu z twarzą małpy plus damulka wiadomego sortu to śmiem twierdzić, że masz nawet duże szanse - umiesz korzystać z sieci i pisać, więc bijesz ich już na starcie. W sporej liczbie środowisk alkoholizm to drobna wada, rzecz bez znaczenia lub wręcz zaleta.

Gość gość
Jako niepijacy uwazam, ze masz duzo wieksze szanse na zwiazek niz ja. Kobiety kochaja pijacych mezczyzn. Pelno widze takich par. 99% kobiet mowi, ze jej partner duzo pije.

Gość gość
Po pijaku mówią nawet brzydkim, że są ładne.. :( Szanse ma podwójne i potrójne w zależności od tego ile wypije

Gość gość
w Polsce liczy sie mocna glowa

Gość gość
idz na terapie,po co niszczyc sobie zycie,potem powiększy ci się watroba a potem już do piachu

Gość gość
U mnie na pewno nie mialby szans. Nie lubie pijanych ludzi mam uraz z dziecinstwa i kategorycznie NIE

Gość gość
Życie z alkoholikiem to nie jest życie. Sama zwiazalam się z kimś takim nie mając pojęcia że ma ten problem. Teraz są same kłopoty i nie chce się żyć... Właśnie śpi pijany a ja się zastanawiam co dalej robić..? Chciałabym mieć normalnego odpowiedzialnego mężczyznę. Tylko a może aż tyle....

Gość gość
allkohol to jest trucizna ale o tym sie zapomina :)

Gość gość
nie ma szansy na nic trwałego :|

Gość gość
alkoholik powinien sie staczac samemu i dac innym zyc!!!

Gość gość
Najlepiej to jak i mąż i żona są alkoholikami i nie mają dzieci. Wtedy doskonale się rozumieją chyba że jedno podpija alkohol drugiemu. Wtedy może dość do poważnych konfliktów.

Gość gość
miałam takiego faceta,przystojny jak z obrazka ,wykształcenie techniczne, bogata rodzina która serio mnie bardzo lubiła,chcieli bysmy wzeli slub ,chcieli dać nam odwalony na glanc dom z dużym ogrodem,on zapatrzony we mnie ,no ale ...właśnie ale ...jak wpadał w cug to w nim trwał po kilka dni. poza tym wrażliwy facet ,żaden prostak czy damski bokser,długo biłam sięz myślami i jednak odrzuciłam zaręczyny. to było 7 lat temu ,on teraz ma gdzieś dziecko nieślubne a z przystojnego inteligentnego faceta stał się lumpem którego unikam jak mogę gdy idę na zakupy w osiedlowym sklepie ,siedzi tam całymi dniami i żłopie. To była słuszna decyzja , gdyby chociaż chciał sie leczyć,ale nie on wszystkim wmawiał że jest ok.

Gość gość
Jeżeli alkoholik nic nie zrobi, aby wyjść na prostą to moim zdaniem przegrał życie, a o kobiecie może zapomnieć.

Gość gość
ma szanse z alkoholiczka,beda razem pic :D

Gość gość
Sama zwiazalam się z kimś takim X Wszedzie sa zwiazki kobiet z alkoholikami wiec masz szanse