Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena3097

czy pomogły którejś bańki chinskie na cellulit?

Polecane posty

Gość lena3097

Cześć dziewczyny. Jestem w 7 miesiącu ciąży i nie ukrywam że trochę przytylam. Na udach pojawił siłę lekki cellulit i chciałabym go czymś zwalczyć, niekoniecznie teraz lecz po porodzie. Słyszałam że świetne są chinskie bańki. Czy któraś z Was próbowała je??? Będę wdzięczna za odpowiedzi :)

Gość lena3097
Podnoszę

Gość a z drugiej strony
Nie, ponieważ cellulit jest naturalną nieodłączną częścią skóry w niektórych miejscach :) Nawet niemowlęta mają cellulit na dupince :D Koncerny tylko kasę kroją na naiwnych wmawiając nam- kobietom, że cellulit jest nienaturalny i nie powinien mieć miejsca

Gość Basia44Gdynia
Hej dziewczyny, ja od trzech tygodni masuje się bańkami co drugi dzień po około 30minut. (15minut na każdą nogę). Po dwóch tygodniach zaczęłam widzieć efekty i powiem Wam szczerze, że to działa. Wiadomo, na początku był ból ale z każdym zabiegiem staje się on mniejszy. Co ciekawe, polecam Wam bańki chińskie silikonowe, są delikatniejsze, nie śmierdzą gumą i w dodatku są miększe. Mam też zwykle gumowe tańsze ale bardziej polecam Wam silikonowe. Kupiłam je w tym sklepie: http://www.medimas.pl/pl/p/Chinskie-Banki-Sil ikonowe-Na-Cellulit-Antycellulitowe/126 Polecam, warto Basia :)

Gość ja stosowalam
ale nie pomoglo

Gość gość
działa ? chyba tylko w waszych głowach , efekt który niby widzisz to chwilowe rozmasowanie skóry które wraca po paru dniach czasem juz na drugi , jak kupisz mięso i je podusisz ono tez na chwile zmieni forme , tak samo tutaj wycierpiałam się z tymi gównianymi bańkami przez 20 zabiegów i na chwile tylko skóra zrobiła optyczny efekt teraz po kilku dniach widze ze jest jeszcze gorzej bo dziury zrobiły się przez bańki głębsze , uwazaj bo sobie pogorszysz a ból przez kilka pierwszych razy jest przeokrutny zwłaszcza jesli masz rozstepy po ciazy

Gość Agiew
Wczoraj zamówiłam sobie ten koncentrat, a po ilu zauważyłaś jakieś widoczne efekty?

Gość gość
Oczywiscie, ze banki dzialaja. Na tej samej zasadzie dziala endermologie lpg, z tym ze jest sterowane elektronicznie. Nikt jakos nie narzeka,ze nie dziala, a ludzie placa za to nie male pieniadze. Tak samo jest z bankami chinskimi, wykonane profesjonalnie dzialaja. Fachowcy zanim zaczna masowac banka rozmasowuja cialo recznie, zeby je rozgrzac i przygotowac do zabiegu. Jak juz idziecie do salonu na masaz, zapytajcie czy dana kosmetyczka ma certyfikat ze szkolenia zaswiadczajacy, ze wie co robi :)