Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkahdoqdnaoskdn

kobiet nie zrozumiesz

Polecane posty

Gość jkahdoqdnaoskdn

Byłem z kobietą dobrych pare lat, raz lepiej raz gorzej, jak to w życiu bywa. Jakoś poł roku wszystko sie zaczęło, ona skonczyła studia, dostała prace, życie jej się układało. Ja natomiast przeżyłem śmierć biskiej mi osoby, na skutek czego powoli popadałem w depresje. Jako że była mi ona najbliższą mi osobą, starałem się jak najcześciej z nią spotykać, rozmawiać, po prostu potrzebowałem bliskości drugiej osoby, jej bliskosci. I tak to się zaczeło kręcić w kółko, i bardziej się starałem żeby wszystko było dobrze, tym ona coraz bardziej się oddalała, mówiła że jest zmęczona po pracy, że musi się w końcu spotkać ze znajomymi. A ja cały czas czekałem, mówiłem sobie że bedzie dobrze. Potrafiliśmy pokłócić się o jakieś straszne głupoty. Kochaliśmy się sporadycznie, potem już wcale. Nawet na święta się nie zobaczyliśmy, stwierdziła że jest chora i nie ma ochoty się z nikim widzieć. Sylwester też szkoda opowiadać, niby razem, ale całkowicie osobno. No i tak spotykaliśmy się ostatnimi czasy, niezbyt czesto, i czułem że coś jest nie tak, że coś chce mi powiedzieć. No i mi powiedziała ostatnio że powinniśmy się rozstać. 'Rozstaliśmy się'. Spotkamy się dalej, w 'przyjacielskich' stosunkach, piszemy do siebie smsy. Ja dalej nie moge się z tym pogodzić, próbowałem rozmawiać z nią o tym co się stało, czy wrócimy do siebie, mowi że nie wie, ze moze ale potrzebuje czasu. Starałem się jak mogłem przez ostatnie pół roku. Osatecznie straciłem jedyną część mojego życia która dawała mi chociaz troche checi do zycia, jedyna ktora trzymala mnie przy zyciu jako tako. Reszta nie istnieje, nie mogę znależć pracy, nie mam z kim innym szczerze porozmawiać, łykam jakieś tabletki antydepresyjne, spie po 3h dziennie, nie potrafie sie na niczym skupic. Nic nie oczekuje, po prostu chciałem się wygadać.

Chłopie ocknij się z letargu zrób coś dla siebie a nie żyjesz na jawie że ona wróci baba poznała inny świat i poszła sobie , A ty stań na nogi postaraj się bardziej o pracę nie użalaj się nad sobą popadłeś w depresję wiem ciężko zajmij się czymś na jednej dziewczynie świat się nie kończy

Gość niestety, empatii nie da
sie "przyjac" od osob trzecich