Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oeoeTRTR

biorę citabax 20 mg i mam ogromne potrzeby seksualne, ktoś miał podobnie?

Polecane posty

Gość oeoeTRTR

biorę citabax 20mg od miesiąca. już powoli widzę dobre efekty. mam 33 lata, męża, dziecko. nigdy nie miałam problemów z moim libido (jesynie podczas karmienia piersią nie miałam wcale ochoty ale to było dawno). od jakiś dwóch tygodni mam znacznie więskze libido niż wo statnich kilku latach. chcę się kcohać cdodziennie, od rana myślę o seksie, gdy mam dzień wolny z pracy a dziecko jest w przedszkolu a mąż w pracy (dziś, raz w tygodniu ) to isę zabawiam wibratorem. dziś już 2 razy . czasami niemal rzucam się na męża jak tylko dziecko zaśnie. chcę się kochać bardzo dziko, mówię mu żeby mnie rżnał jak sukę, najpierw był zaskoczony ale podoba mu się to. gryzę go drapie, ujeżdżam jak szalona. nie powiem - cieszy nas to bardzo. ale zastanawiam się, czy po prostu akurat teraz obudziła się we mnie tzw. "gorąca trzydziestak" czy to jednak skutek leku? podobno antydepresanty zazwyczaj obiżają libido,a nie podnoszą ... pytam osoby które to stosowały/stosują.

Gość oeoeTRTR
no to chyba ja mam szczęście w takim razie ... jaką dawkę masz i jak długo stosujesz?

Gość miauauua
cos w tym jest, biore andepin, ale mam 28 lat i tez mam mea chcice, niestety moj maz troche mniejsza :( :(

Gość oeoeTRTR
to dziwne, była jakąs wypoweidź kobiety 324 letniej która ma zerowe libido biorąc citabax i jej post teraz zniknął ... ?

Gość Karolina 31,,,
kobiety wy lepiej się martwcie o wasze zdrowie psychiczne skoro SSRI bierzecie, a nie o seksie tylko myslicie

Gość oeoeTRTR
Karolino, proszę cię, bez takich komenatrzy ... nie każdy biorący tego typu leki to jakiś "psychol" - pisze w cusdzysłowiu, bo nie lubię tego słowa i uważam je za niesprawiedliwie, ale wielu ludzi lubi niestety takie określenia. ja biorę dawkę 20 mg - pierwsze dwa tygodnie brałam 10 mg, mam brać pół roku w sumie - max do 9 mcy, a soattni miesiąc to będzie 10 mg. max dawka to 40 a nawet 60 mg ...