Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość InteligentnyMateusz

Sprawdź czy masz niskie horyzonty myślowe!

Polecane posty

Gość InteligentnyMateusz

Po czym poznać kobietę o niskich horyzontach myślowych? - chodzi do solarium - ma kolczyk w nosie, lub w innym miejscu niż uszy - ma tatuaż - chodzi na bardzo wysokich obcasach - pokazuje uda - publicznie pokazuje się w mini spódniczce - przesadza z kolorem różowym - ma włosy w kolorze, który naturalnie nie występuje - chodzi w getrach lub legginsach w taki sposób, że widać pośladki - zakłada kilkucentymetrowe tipsy i sztuczne rzęsy - chodzi na co dzień w butach sportowych i powycieranych na biało jeansach

Gość pendrive kradnie
widze nieco sprzecznosci w tych punktach

no prosze wczoraj nie bylam prawdziwa kobieta a dzisiaj wyszlo ze mam wysokie horyzonty myslowe :D ciekawe ;)

Gość kobietysą gorące96
nie wiem z kąd to birrzesz, może z gazety Bravo, ale to głupie , każda kobieta pasuje choćby do jednego z powyzszych punktów. i to nie jest głupie czy smieszne. ale takie generalizowanie to cecha bardzo niskich horyzontów o myśleniu to już nie powiem. Ktoś ci ostro w d...e dał chyba

Gość InteligentnyMateusz
Punkty sporządziłem na podstawie wieloletnich badań nad zależnościami między myśleniem, a sposobem bycia kobiet w młodym wieku. Wynikają one z dogłębnych obserwacji okiem przedwcześnie dojrzałego faceta oraz analiz, co zawdzięczam głównie swojej inteligencji.