Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubione dziewczę

Który facet lepszy?????

Polecane posty

Gość zagubione dziewczę

taki który miał kilka kobiet i raczej żadnej nie faworyzuje,wspomina z sympatia lub nie, przeszłosć traktuje lajtowo, jak przeszłosć, czy taki, który kochał tylko jedną kobiete i nadal po rozstaniu jest sam od kilku lat i czasem myśli o niej. Niby duzo kobiet to źle, ale jak facet miał całe lata tylko jedną a jest po 30, to moim zdaniem już się więcej nie zakocha.

Gość wejherland
no sama sobie odpowiedziałaś.

Gość dytjyj
Zdecydowanie ten drugi jest lepszy. Zakocha się. Ale stopniowo, powoli. On poważnie podchodzi do uczuć. Pierwszy potraktuje Ciebie tak jak poprzednie. Lajtowo...

Gość zagubione dziewczę
siostra mi tez tak mówi, ale przeciez jestem kobietą, czuję, ze on nadal coś czuje do ex, a ja przenigdy w zyciu się w coś takiego nie wpakuję. Żyje sama od lat i jesli już w ogóle kiedykolwiek miałabym się z kimś związać, to chcę być tą jedyną, najważniejuszą, a nie jakimś nędznym zastepstwem za ex :-O nie wierzę, ze facet nr 2 się jeszcze zakocha, po portsu tego nie widze My sie znamy 3 lata, jakby się miał zakochac to by sie juz zakochał i tyle w temacie jak dla mnie. Czy mogę się mylić?

Gość szalona monika
Który pies jest leszy, ten który gryzie rękę pana, czy ten który cieszy na widok powracających domowników ?

Gość zagubione dziewczę
moze jestem tępa, ale nie wiem jak to odnieść do swojej sytuacji :-D

Gość szalona monika
Nie wiadomo co mu ta ex zrobiła, dlaczego się rozstali. Więc jak ci odpowiedzieć. Ale tobie podoba się lajtowiec, ile rozrywki, zabawy, seks bez zobowiązań. Wesołe życie i zero stabilizacji. Pytasz o faceta z którym nawet nie wiadomo co cię łączy, czy spotykacie się często czy moze było to tylko kilka razy w jakimś większym gronie. Piszesz o nich jak o sukienkach w sklepie i nie wiesz którą wybrać. Jedna jest tania ale krzykliwa, druga jest dystyngowana i skromna ale droższa. Jak lubisz szmateks wybieraj lajtowo.

Gość drugi lepszy zdecydowanie
kocha prawdziwie, wiernie, a pierwszy to szumowina, obraca laskami i przelatuje wszystko co stanie na jego drodze, nigdy nie bedzie wierny, uczciwy, oddany, same stresy i zrani serce, wykorzysta

Gość wyslij wypowiedz
tez mie sie wydaje, ze drugie facet jest lepszy. Ale mozna na to patrzez jeszcze z innej perspektywy. ten co podchodzil lajtowo moze nigdy nikogo nie kochal, i szuka jedynej.I to mozesz byc Ta ktora odbieni mu zycie, np. A drugi to moze byc taki koles ktory bedzie plakal do poduszki nastepne piec lat, i wspomniali porownywal Cie do swojej eks. Sam znam takich facetow, mimozy, w wieczym zawieszeniu ktorzy placza po swoejej jedynej dziewczynie od 10 lat. wszytko musi byc w normie, sam oplakuje soja wielka milosc i dlugi zwiazek ale juz sie podnioslem jeszcze z miesiac i bede zywy, gotowy na nowa samice.:)