Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox

Kobieta powinna mieć blond włosy i niebieskie oczy!

Polecane posty

Gość to tylko cieszyc sie mało
jest facetów zdeklarowanych co do swojego typu skacza z kwiatka na kwiatek poszukujac tego IDEAŁU Ty go znasz masz duzo łatwiej chociaz mówią że gust i smak co 7 lat sie zmienia moze Tobie tez sie zmieni

to jak okreslisz mnie mam zielone oczy i blad wlosy.... nie pasuje ani do opisu blondynki z niebieskimi,,prawdziwej kobiety,, nai brunetki z brazowymi ,, wyzywajacej,, ?? wiec ??

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
zielonooka-Blondynka nie rodź córek niewdzięcznico. szanuj naturę! urodź syna. No i ta czarna ze zdjęcia tylko na boki się ogląda tymi swoimi brudnymi gałami i wulgaryzm i arogancja aż od niej bije. A to słodkie dziewuszątko ze zdjęcia to jeszcze dziecko, albo jej delikatność po prostu działa na mnie tak, że mi się tylko tak wydaje.

Gość to tylko cieszyc sie mało
ta druga z fotki to podrabiana blond ona nawet sztynka nie jest tylko 5 razy tlenioną brunetką

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
Onyinye skoro "trochę tu" i "trochę tu" to nigdzie. z Ciebie to takie nie wiadomo co. idź stąd najlepiej. bleh.

Gość pierdolenie kotka
jedz se do skandynawii xoxoxoxoxoxoxoxox , tylko watpie czy by ktoras chciala takiego wiesniaka, bo w polandzie niebieskookich bloindynek nie ma

Przypomniała mi się jedna delikatna blondynka - ta co jak się dowiedziała, że mąż ją zdradza to wpieprzyła mu jego kijem golfowym. :D

Gość stylish29
jesli to provo to daje 1/10. prawda jest taka ze kazdmu podoba sie inny typ urody jednak zdecydowanie wieksze powodzenie maja te ciemniejsze dziewczyny. brunetki, szatynki maja wieksze powodzenie- wiem co mowie:)

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
jestem fanką Realu Madryt nie męcz mnie już kobieto. odpowiedziałem raz i nie będę się powtarzał :)

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
stylish29 skoro macie szacunek dla takich (bo pewnie jesteście tymi czarnymi brudasami) to miejcie i do mnie :) Niech żyją prawdziwe kobiety!

Gość qwqeqweqwe
ja tam uważam ,ze kolor włosów nie ma najmniejszego znaczenia bo są i piekne i brzydkie blondynki tak samo brunetki Także te spory czy lepsza blondynka czy brunetka , niska czy wysoka , chuda czy o kobiecych kształtach sa bez wiekszego sensu bo jeden powie tak ,a drugi inaczej

stylish - jasne, że to prowo. Albo autor jest upośledzony, jedno z dwóch :D Tekst o dominowaniu kompletnie mnie rozbroił, więc przynajmniej zabawna ta prowokacja :P

jeates bardzo zakapleksiona osoba, pewnie nawet mniej niz przecietnie inteligetna i atrakcyjna . Swoimi ocenami ludzi przez kolor ich oczu i wlosow starasz podbudowac swoja samoocene. Az zal mi ciebie;)

Nie chcesz odpowiedzieć na to pytanie, bo nie wiesz co odpowiedzieć. Sara Carbonero, mimo że ma ciemne włosy jest piękną kobietą-potwierdzone przez męską połowę kuli ziemskiej, Iker Casillas-mimo, że nie ma ciemnych włosów jest przystojny i męski-potwierdzone przez drugą połowę kuli ziemskiej :)

Gość pierdolenie kotka
nie dla psa kielbasa, heheh, chciec to i mozesz, ale czy ciebie zachca to watpie, sama jestem opalona brunetka o zielonych oczach i wole blondynow o niebieskich oczach ,jasniutkiej cerze i gladniej skorze bez wlosow, jesli taki nie jestes to spierdalaj

Gość e-konto
fanka realu- iker jest ok ale carbonero nie nalezy do najpiekniejszych- typ urody ma fajny ale sama jej twarz nie budzi podziwu-zapadniete policzki, OGROMNE usta i dosc staro wyglada jak na swoj wiek. w skali 1-10 daje jej 6.5

coz bozia obdarowala mnie dosc jasnym tonem blond wlosow i brazowymi (nie piwnymi) oczami jestem ciekawa jakbym wygladala w niebieskich oczach :)

Gość qwqeqweqwe
najwazniejsze sa rysy twarzy ,a od nich kolor włosów nie zależy. A co do blondynek to najładniejsze są ,, słowianki" czyli Ukrainki , Rosjanki ... wsrod nich jest duzo naturalnych blondynek. Natomiast Skandynawki blondynki już nie sa za ładne . A wsrod brunetek kroluja latynoski zdecydowanie ,ale np cyganki juz nie raz wygladaja jakby były brudne czy hinduski , a europejki - brunetki czesto wygladaja jakos tak nijako ,ale oczywiscie nie wszystkie

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
niech sobie myślą. mam prawo mieć inne zdanie. ale znajdą się ujadacze i zmuszą mnie żebym myślał inaczej :D śmieszne, bo każdy z was ma w główce jakiś tam ideał, ale zamęczycie na śmierć osobę która mówi coś nie tak po waszej myśli :D a może polecę kiedyś na jakąś brudaskę... kto wie?! xD Ale mam prawo myśleć co nieco o takiej urodzie, czyż nie? :)

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
qwqeqweqwe właśnie, dziewczyny z zespołu serebro. piękna ta blondynka :D

Oczywiście, że masz prawo myśleć, tak samo jak kobieta którą nazwałbyś brudaską na ulicy ma prawo strzelić ci w pysk tak, że zęby będziesz na sznurku nosił. a chwila...jesteś ciotą, na żywo nie miałbyś jaj powiedzieć na głos swojego zdania. :D

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaa
To prawda, od naszej twarzy i figury zalezy nasza uroda ,a nie od koloru włosów ,ktory zreszta można zmienic w każdej chwili ;) Jak ktos ma ładna twarz to będzie ładny w każdym kolorze choć jeden może mu bardziej pasować ,a jak ktoś jest brzydki to żaden kolor mu nie pomoże nawet różowy :P

Ale się temat rozwinął no proszę... Wiecie co? Autora tematu pozdrawiam i życzę szczęścia z niebieskookimi blondynkami :D Dominująca i wulgarna, czarnowłosa Jagoda :D

Gość jaaaaaaaaaaaaaaataaaaaaaaa
Ja jestem blondynka z niebieskimi oczami :) Nie czuje sie swinka ale nie czuje sie tez lepsza od innych kobiet. Bardzo mi sie podobaja brunetki i szatynki...tylko najlepiek z dlugimi wlosami :) Niebieskooka blondi pozdrawia wszystkie brunetki i szatynki i rudzielcow tez :)

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
Brudaska na ulicy nie musi znać moich poglądów i wytykanie jej czegoś takiego w twarz byłoby niegrzeczne ;D Ale tutaj to mogę sobie pisać co mi się podoba :) no chyba, że kogoś to dotyka :D

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
czarna_jagodziankaa i jeszcze "brudasek" bo chyba to pominęłaś :D

tu też nie jest grzeczne, po prostu tu się nie boisz, że w łeb dostaniesz od ciemnookiej kobiety lub jej faceta :)