Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgielka1333

Mój chłopak zachował się dzisiaj jak cham...

Polecane posty

Gość mgielka1333

Czy to jest normalne? Jest dzień kobiet. Owszem złożył mi życzenia rano ale... No właśnie. Wieczorem poprosiłam go żeby kupił swojej mamie kwiatka z okazji święta. Przy okazji zażartowałam, że mnie również mógłby. Wszystko pięknie ,łądnie dopóki nie zobaczył kilkuosobowej kolejki w kwiarciarni. Stwierdził, że jest zmęczony po pracy i nie będzie czekał. Kiedy nalegałam (razem mieliśmy jechać do jego rodziców) wkurzył się, i poszedł. Kwiatka dla mnie praktycznie rzucił jak ochłap. Wkurzyłam się , do rodziców pojechał sam. Czy takie zachowanie jest normalne ? Siedzę jak idiotka ze łzami w oczach. Dawno nie było mi tak przykro jak dzisiaj.

Gość asaaa bo dobre wróżki
faky cham..i nic go nie usprawiedliwia.. Daj mu szlaban na sex to zmądrzeje.3maj sie kobietko i nie płacz :-)))

Gość błękit wiosennego nieba
nie jest romantyczny czy ta cecha jest wrodzona czy można ją "wyszkolić" chciałabym aby On :(

Gość mgielka1333
To nie jest tak, że muszę żebrać. Często dostaję kwiaty bez okazji. Dzisiaj mu coś odwaliło, dlatego jestem w szoku. Stwierdził, że kwiatek jest dla mnie ważniejszy niż to żeby mnie w Dzień kobiet przytulił i pojechał obrażony. Jestem wściekła! :(

Gość fgtrhtey
ja bym od razu zostawila

Gość mgielka1333
Ciężko zostawić kogoś z kim się jest 2 lata a 2 miesiące się mieszka.... Chociaż przyznam szczerze, że w pierwszej chwili miałam taką ochotę...

Gość ale dziecko jesteś nie kobieta
robić fochy o jakiegoś śmiesznego kwiatka biedny ten Twój chłopak

Gość mgielka1333
chodzi tylko o fakt, a nie głupiego kwiatka ....

Gość pastelowe pola
leniwy ten twoj facet... poczekac kilkanascie minut tylko po to sprawic radosc swojej matce i dziewczynie to tak duzo? x Nie wydaje mi sie. szczerze nie cierpie takich obibokow. x Podsumowujac: mialas racje. Mnie tylko zastanawia caloksztalt twojego faceta, nie jest czasem caly taki 'bylejaki' i malo zmotywowany? Ma bylejaka prace, nie ma hobby, byle jak spedza czas (na kanapie przed tv i przed komputerem) i ma bylejakie plany...

Gość Eeerrr
O co wam kurwa chodzi z tymi kwiatkami?!? Ze tez akurat dzisiaj wszystkie chca sie czuc tak kobieco i tylko kwiatek sprawi, ze tak sie poczuja, a wszyscy faceci jak te barany maja leciec dzikim pedem do kwiaciarni! Czy Wy jestescie normalne? Zebrac o kawalek chwasta, zeby sie jutro kolezankom w pracy pochwalic... Albo czujesz sie kobieta, albo nie i zaden kwiatek tego nie zmieni. A facetom sie nie dziwie, ze tak sie zachowuja, bo skoro dostajesz kwiatki bez okazji, to uwierz mi, ze to liczy sie o wiele bardziej niz kwiatek kupiony z grzecznosci, bo wypada lub trzeba...

Gość pastelowe pola
a teraz doczytalam, zeczesto dostajesz kwiatki bez okazji. Moze mial po prostu bardzo zly dzien?

Gość mgielka1333
Tu nie chodzi o kwiatka.. naprawdę... chodzi o fakt ... Kiedy zobaczyłam tą wściekłość w jego oczach poczułam się taka malutka... Rzucił mi tym jakby to był jakiś ochłap... Może miał zły dzień w pracy.. pewnie tak... A może po prostu cały nasz związek jest taki "bylejaki".....

to ty musisz wiedzieć czy wasz związek jest byle jaki, ale sam apisalas że taki nei ejst, że kupuje ci kwiaty, że jest dobrze i tlyko dziś strzeliłaś focha

Gość Eeerrr
No to nie ma co plakac, tylko to wyjasnic, bo jak raz na cos takiego pozwolisz, to potem bedzie norma. Moze i mial zly dzien, ale co za bucem trzeba byc, zeby tak sie zachowywac. Najwyrazniej nie potrafi panowac nad emocjami, a Ty musisz mu jasno powiedziec, ze nie bedziesz tolerowac takich fochow!

Gość pastelowe pola
wkurzyla sie,bo 10 min w kolejce to nie jest naprawde duzo, chodzilo o gest, rowniez w kierunku jego mamy.. x Co to jest 10 min w kolejce pytam sie, czy to jakies poswiecenie? :O Gdzie ci prawdziwi mezczyzni, a nie mieczaki dla ktorych dodatkowe 10-15 min w kolejce po pracy jest az takim wyzwaniem?? x chyba, ze facet ma depresje albo jakies powazne problemy..inaczej nie widze wytlumaczenia dla takiego lenistwa i sklonnosci do obibokowania

Gość pastelowe pola
inna mozliwosc- cos sie miedzy wami psuje i nie widzial sensu w kupowaniu kwiatka

sa ważneijsze rzeczy niz kwiatek, ale autorka jeszcze do tego eni dorosła. Rozłościła się i w dupie miała faceta, a neich sobei sam jedzie do rodziców, bo ona ma focha.

Gość Paollcia12
Musisz czasami zrozumieć ,że są rzeczy bardziej istotne ,niż jakiś głupi badyl ;) Ile Ty masz lat ,że się tak zachowujesz ? 5 Czy może 12 ?

Gość pastelowe pola
ja mam gdzies kwiatki i prezenty, dla mnie licza sie czyny. x I jak facet ma problem, zeby postac 10 min w kolejce i ma tendencje do tego typu zachowan i unikow to rodzi sie pytanie czy bedzie np. mogla na niego liczyc jak zachoruje albo np. czy bedzie mu sie chcialo przewijac dziecko jak sie urodzi? Wyskoczyc do sklepu i kupic mleko jezeli bedzie taka koniecznosc? Czy moze bedzie zawsze uwazac ze skoro wrocil po pracy to juz nie musi nic robic, w niczym sie wysilac i teraz ma prawo do pilota w rece lub odpalenie kompa.

dla kazdej myslącej osoby nie ma zależności miedzy tym czy facet kupi kwiatka na dzien kobeit a tmy jakim będzie ojcem

Gość nieogarniamakcji
a daje ci kwiaty w inne dni? czy tylko raz w roku? (w dzien kobiet), jesli daje ci tylko w ten jeden dzien w roku to masz prawo sie wkurzyc, a jesli nie - to ty masz problem a nie on..

Gość Fiku nigdy nie mialas
faceta wiec sie nie wypowiadaj, jest zaleznosc miedzy nawalaniem w sprawach malych i wielkich, chociaz ty tego nie zrozumiesz

Gość pastelowe pola
jezeli to jest jednorazowe zachowanie, ktore moze byc spowodowane bardzo kiepskim dniem albo choroba to nie.. Ale jezeli facet ma czesciej takie wyskoki i jego wymowka jest zmeczenie po pracy to mozna by bylo sie zaczac zastanawiac. x Jak byl naprawde zmeczony - to mogl powiedziec - kochanie naprawde mi na Tobie zalezy, wybacz mialem bardzo kiepski dzien, nie kupie tych mamie i tobie dzisiaj tych kwiatkow, ale za to milo spedzimy dzien. x a co on zrobil? Zachowal sie jak niedojrzaly dzieciak, poedzil po tego kwiatka po czym po z laska i po chamsku rzucil. No bardzo meskie i dojrzale zachowanie