Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnb rulz

Brak zaangazowania ze strony dziewczyny

Polecane posty

Gość dnb rulz

Witam. Od ponad pol roku jestem w zwiazku z moja dziewczyna. Jestem z nia bardzo szczesliwy , spotykamy sie prawie codziennie , poswiecam jej swoj caly wolny czas. Niestety od pewnego czasu zaczelismy sie notorycznie klucic, wiekszosc klutni rozpoczyna sie z mojej winy poniewaz jestem bardzo zazdrosny. Lecz pisze tutaj w innej sprawie , od jakiegos czasu poczulem tak jakby moja dziewczyna przestala sie starac i angazowac , niby mowi mi ze bardzo mnie kocha i jej zalezy ale nie za bardzo to widze. Gdy nie bylismy jeszcze razem i na poczatku naszego zwiazku , bylo cudownie widzialem jak sie stara, slodkie smsy z rana i na dobranoc , radosc na moj widok , opoznianie rozstania sie , pytania kiedy sie spotkamy , staranie sie spedza jak najwiecej czasu razem. Teraz juz nie ma smsow, pytan kiedy sie zobaczymy, oznak tesknoty. Czy jest jakis sposob aby ona zaczela choc troche sie starac?

Gość goła prawda
jest na to sposób, trochę niewygodny, ale działa. olej ją

Gość Agata 1991
Witam. myślę że powinieneś z nią porozmawiać o tym czy czuje się szczesliwa w związku z tobą czy czegoś jej brakuje a może ma jakieś problemy o których nie wiesz. myślę że rozmowa będzie tutaj rozwiązaniem. ale szczera rozmowa a nie pogawedka

Gość kobiety nigdy nie są zaangażow
ane. jakość seksu zwalają na mężczyzn, jakość związku zwalają na mężczyzn, jakość życia zwalają na mężczyzn.

Gość ytrueiryttt
Agata ma rację.